Let’s get personal // Opgemaakt in de laatste maanden (feb ’21)

Na de geboorte van Lola blogde ik even niet. In die tijd maakten we natuurlijk ook veel producten op. Heel veel!

Sommige “multiples” belandden toch in de vuilbak. Zo werden er wel meer van dit type douchegels gebruikt de afgelopen maanden. We zijn beide erg tevreden over de douchegels van LPM, daarom kocht ik ze dan ook in grote hoeveelheden aan! De roze is mijn persoonlijke favoriet.

De Ritual of Holi is zo leuk voor tienermeisjes! Mijn dochter is gek op de doucheschuim (die heeft de vorm van een bloem!) en de crackling bodymousse. Ze kreeg de hele set cadeau van haar pluspapa en dat beviel haar heel goed! Ze gebruikt ook gewoon onze producten mee maar die van Rituals worden zekere opnieuw gekocht.

De douchegel van Tahiti is ook van Fleur, ik merk dat ze wat te oud begint te worden voor de typische “kids” producten (ze wordt 11 in juli). Ze zegt er zelf niks van maar toch kon rituals bijvoorbeeld rekenen op meer enthousiasme.

Dove Scrub is een vaste waarde in dit soort posts, ik schreef er ook een review over.

Kruidvat doucheolie kocht ik voor het eerst. Prima product! Zeer mild en verzorgend. Geen duidelijke geur of parfum, dat kun je als een nadeel beschouwen maar het is natuurlijk een stuk beter voor de huid!

Ook enkele tandpasta’s moeten in de vuilzak verdwenen zijn voor ik er foto’s van kon nemen. Sowieso Β kies ik altijd voor Colgate! Van deze twee heeft de rechter onze voorkeur, links is namelijk blauw (veel blauw schuim) en dat kleurt de handdoeken, de lavabo is meteen een bende..

Mondwater gebruiken we dagelijks, zelfs Fleur gebruikt er nu speciaal voor kinderen (van Elmex). Het voelt gewoon zoveel frisser en beter! Onze favoriet is de milde Listerine (paars).

Dit zijn restjes die nog op moesten worden gebruikt. Fructis Hair Food ben ik zeer tevreden over, Gliss Kur koop ik niet opnieuw. Op dit moment gebruiken we Tigi, en dat is echt top!

Ik koop altijd dezelfde deodorant voor mijn man. Dove! Axe bleef vochtig en Nivea zorgde voor witte vlekken. Dove heeft deze problemen niet en beschermt goed! Zelf gebruik ik liefst rollers of sticks. Rexona Maximum Protection beviel erg goed! Nivea is prima, maar geniet mijn voorkeur niet. De stick durft nog wel eens een witte waas afgeven op kledij.

Intenso van Dolce & Gabbana is echt een heerlijke mannengeur! “Aromatic woody”, met zoete en krachtige geuren als lavendel, musk, sandelhout en cypress. Mijn man wisselt graag af van parfum, maar dit is er toch eentje die ik onthou.

En een lege parfum van mij πŸ™‚ Ik ben niet zo avontuurlijk als het daarover gaat. Als een parfum mij echt bevalt, dan koop ik hem vaak opnieuw. Ik ben ook niet iemand die 10 flesjes open heeft staan, ik heb er hooguit 2 of 3. Parfum vind ik gewoon iets moeilijks. Dit is (was) mijn tweede fles Marc Jacobs – Decadence. Heerlijk! “Orientaals bloemig” met in de deurnoten o.a. pruim, roos, amber en papyrus. Je hebt er niet veel van nodig en hij blijft zo lang hangen! Ik kreeg er veel complimentjes over en het zou goed kunnen dat ik hem in de toekomst opnieuw koop (het is een eerder winterse geur, nu we richting de lente gaan kocht ik een andere).

xoxo

Fie

Facebook // Instagram

You May Also Like

2 Comments

  1. Heidi 17 april 2021 at 22:24

    β€’ Fijne pruduct die je hebt opgemaakt.

  2. nicole orriens 23 februari 2021 at 16:13

    Leuk om je producten zo op een rijtje te zien. Listerine of mondwater gebruik ik eigenlijk nooit.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.