Let’s get Personal // opgemaakt in oktober en november 2020

Alweer enkele maanden voorbij, alweer een mandje vol. Shampoo, douchegel, deodorant.. dit ging er bij ons de laatste weken door!

Om te beginnen meteen al een bewijsje dat staaltjes uitdelen werkt: ik kreeg een mini sugar glow scrub (L’Oréal) gratis bij aankoop van twee producten bij Kruidvat. Ik was er zo tevreden over dat ik een fullsize heb gekocht! Dit is echt heel erg goeie gezichtscrub, hij doet goed zijn werk en ruikt overheerlijk. Met de mini deed ik al vrij lang, dus ik verwacht dat de fullsize een heel eind mee zal gaan!

Voor mijn man kocht ik een JPG geschenkset (mijn favoriete parfum voor mannen ooit!). De eau de parfum is nog niet leeg, de bijhorende douchegel wel. Over beide is hij erg tevreden!

Melkmeisje komt (bijna) elke keer weer terug in een “Opgemaakt in…”. Dit is gewoon mijn favoriete badschuim. Ik koop eigenlijk (bijna) nooit een andere. Ik hoef dus niet te vertellen hoe tevreden ik erover ben!

Ook de bodyolie van Soul Secrets (kruidvat) wordt een blijvertje. ik gebruikte hem nu om striemen tegen te gaan (en dat lukte vrij goed!) maar later zal ik hem nog kopen. Hij ruikt erg lekker en laat mijn huid heel zacht voelen. Enig nadeel: hij laat een vettig laagje achter. Prima om bijvoorbeeld je benen mee in te smeren, maar mijn hele lichaam zou ik er niet mee doen.

Douchegel galore! Valt het op dat we heel graag Petit Marseillais gebruiken? Tahiti wordt gebruikt door de 10-jarige dochter, voorlopig toch nog want vanaf nu toont ze toch meer interesse in producten die niet meer zo specifiek voor kinderen zijn.

Alle producten van PM zijn aanraders, de roze vond ik vooral heel voedend (leuk in de winter!). Ook de oranje fles (met olie) zorgt voor een zachte huid. Vanille is dan weer één van mijn favoriete geuren!

De douchemousse van Rituals zat in een geschenkset die ik kreeg van mijn man. Op zich wel een fijn product, maar hij was toch heel vlug op (jammer, voor die prijs). Omdat het een mouse is gebruik ik er misschien (onbewust) meer van.

Ha! Eens wat “nail stuff”, dat komt niet zo vaak voor. Een cleanser van Sensationail, die ervoor zorgt dat je nagels volledig vetvrij zijn voor je begint aan je (gellak) manicure. Goed product! Ik ga hem zeker opnieuw kopen. Normaal doe je best lang met dit flesje, je hebt er echt héél weinig van nodig. Helaas stootte ik hem om en verloor ik zo veel product (oeps!).

Europrofit is een “klassieke” nagellakremover. Ik heb er niks op aan te merken. Hij doet zijn werk. Punt. Een lekkere geur of verzorgende bestanddelen zijn er niet, maar dat kun je ook niet verwachten voor die prijs. Prima aceton!

De nail & glue remover (sinds kort in een vernieuwde verpakking!) is dan wel iets bijzonders, ik gebruik hem om gellak te verwijderen (dat lukt met een klassieke remover niet!). Pas op, het verwijderen van gellak blijft een hele klus.. ook in deze moeten je nagels (een lange tijd) weken en moet je aan de slag met een vijl en/of spatel. De laatste tijd ga ik om die reden terug meer en meer over op klassieke nagellak. Blijft minder lang, maar het is ook een stuk minder werk!

Het lijkt nu alsof mijn man geen deodorant gebruikte. Dat is, gelukkig, niet het geval 😉 Hij gebruikt steevast Dove. Voor hem blijft dit de allerbeste. Axe was te nat, nivea zorgde voor wit residu. Dove is perfect!

Ikzelf hou meer van rollers maar gebruik ook wel eens een spray deodorant voor de geur. Ik gebruik ze eigenlijk nooit op zichzelf! Vogue bevalt me erg goed, alles met vanille kan mij steeds bekoren 😉

2x scheergel van Venus met Olaz. Zeer vaak in promotie te vinden, en dan koop ik er wel eens een hele voorraad van. Aanraders!

Ook de shampoo & conditioner van Fructis Hair Food Macadamia vond ik prettig in gebruik. De banaan versie was nog beter. Volgens mij heeft dat vooral te maken met mijn haar, sinds ik het een stuk korter knipte heb ik geen droge lengtes en punten meer. Een heel voedende shampoo als de Hair Food Macadamia heb ik niet meer nodig, mijn haar wordt er gewoon sneller vet van. Heb jij wel last van droog haar? Dan is deze vast ideaal voor jou!

Als het gaat over tandpasta dan zweer ik bij Colgate. Ze zijn niet te overheersend, maar je mond voelt wel heel schoon en fris na gebruik. Nog een plus: ze hebben een klikdop. Zo blijft de tube een stuk netter!

Mondwater wisselen we af, daar hebben we geen voorkeur in. Het is maar net wat er op dat moment interessant is! Van Colgate én Oral B zijn we erg tevreden! Je mond spoelen na het poetsen maakt de routine pas helemaal af.

xoxo

Fie

Instagram // Facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.