Review // L’Oréal Paris Telescopic Black Mascara

Eigenlijk heb ik al een absoluut favoriete mascara, maar af en toe wil ik toch iets nieuws proberen..

Misschien is er toch eentje die mij nog meer weet te bekoren?

L’Oréal verpakkingen zijn meestal niet de meest moderne. Zacht uitgedrukt. Gouden details (die vervolgens snel afbladderen), weinig inspirerend. In hetzelfde bedje ziek als Max Factor. Gelukkig zegt dat helemaal niets over de kwaliteit van de producten! Deze verpakking valt overigens ook wel mee.

Het flexibele borsteltje van Telescopic is zeer dun met harde tandjes. Perfect! Dit vind ik standaard de beste borsteltjes, dikke borstels met “haartjes” zijn niet mijn ding. Vaak heb je een voorkeur voor het één of het ander.

Klein puntje van kritiek: de tandjes mochten misschien wat dunner en talrijker zijn. Aan de top bijvoorbeeld (handig om in de ooghoeken te komen zonder knoeiboel).

Ik ben op zich niet ontevreden met het eerste resultaat. Mijn wimpers zijn donker, langer, het is best een mooi effect. Toch vond ik hem niet heel handig in gebruik, de formule is zeer nat waardoor mijn wimpers nogal snel aan elkaar plakten. Moesten de tandjes dichter op elkaar staan kun je nog wel “kammen”, maar dit kon nu niet omdat de ruimte ertussen te groot was. Jammer!

Helaas was dit wat er gebeurd was na een uurtje: de formule van L’Oréal Telescopic blijft vrij nat waardoor hij onder mijn ogen had afgegeven. Not a good look. Ook valt het me hier nog meer op dat de mascara wel goed is voor de middelste wimpers maar je er maar moeilijk mee in de ooghoeken en buitenste wimpers komt.

Ik hou het voorlopig toch bij mijn absolute favoriet: de Max Factor Masterpiece Max!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.