Review // Nuxe Rêve de Miel lippenbalsem

Nuxe gebruikte ik nog niet zo vaak, zonde eigenlijk want het is een erg goed merk dat steeds beter te verkrijgen is.j Toen ik deze “Rêve de Miel” lippenbalsem in Limited Edition verpakking zag moest ik hem wel uitproberen!

“We Love Bees”! Zeg nu zelf, hoe tof is dit doosje? Er was keuze uit drie verschillende varianten, maar ik koos voor de gele versie. Het product zal in alle drie de doosjes wel hetzelfde zijn (ik zag in elk geval nergens een aanwijzing dat de geur, smaak of de werking anders zou zijn) maar er zijn drie toffe verpakkingen. Why not!

15 gram, dat is netjes voor een balsem.

I know, I know, het gaat niet om de verpakking natuurlijk.. maar als hij leuk is is dat altijd mooi meegenomen!

Wat ik wel jammer vind: er wordt zoveel verwezen naar bijen, een diersoort die het erg moeilijk heeft, maar ik vind nergens terug of de beestjes ook gesteund worden met (een deeltje van) de opbrengst. Er zijn veel initiatieven die ijveren voor meer insectenhotels (bijvoorbeeld) maar geen enkel doel heeft baat bij de verkoop van de LE lippenbalsem. Jammer, dat was wel mooi geweest.

Een glazen potje voelt heel luxe, maar is iets onhandiger in gebruik dan een stick. Je moet er elke keer je handen (of een spateltje) voor gebruiken en dat is ofwel wat onhygiënisch, of wat omslachtig. Voordeel is dan weer dat je meer product kwijt kan in een potje. Door de dikke structuur zou een knijptube niet mogelijk zijn.

Laat me je dit vertellen: Nuxe rêve de Miel ruikt echt heerlijk! Zoet, naar honing (nogal wiedes) met een subtiele citrus toets.

Hij bevat onder meer honing, bijenwas, amandel- en muskaatroosolie. 90% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

De lippen geeft hij een subtiele glans. Niet plakkerig, wel comfortabel. Ik gebruik hem elke avond voor het slapengaan en sta gegarandeerd op zonder velletjes of droge plekjes. Ook op je neusvleugels of onder je neus (bij een verkoudheid bijvoorbeeld, als die huid schraal wordt) kun je hem prima gebruiken!

Ik ben fan! Ook van de gratis douchegel die ik erbij kreeg trouwens, met dezelfde onweerstaanbare geur..

Online zijn er verschillende prijzen te vinden, maar voor 12 euro kun je er zeker eentje vinden! Ik kocht hem bij de lokale biowinkel. Ze zijn niet heel goedkoop, maar hun prijs zeker waard!

xoxo

Fie

Facebook // Instagram

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.