Let’s get personal // Ik ben 32 weken zwanger

Ik geloof het zelf bijna niet, de tijd vliegt! De laatste maanden (weken?) zijn ingezet.

Het wiegje werd aangekleed, de eerste kleertjes gewassen…

Eindelijk nog eens een mooi plaatje in het ziekenhuis! De laatste echo’s waren steeds heel vaag, en als ze dan eens duidelijk waren zag je enkel haar hersenen of een dijbeen. Niet zo gek natuurlijk, naar het ziekenhuis ga je om medische redenen en niรฉt voor de leuke foto’s. Al is het altijd fijn om een mooi beeld te hebben!

32 weken. Dat wilt zeggen ruim 7 maanden. Plots komt alles wel heel dichtbij!

Ons meisje doet het gelukkig ook erg goed ze zit met haar gewicht precies op percentiel 50! Gemiddelder kan dus niet.

Een 3D illustratie uit de zwangerschapsapp die ik gebruik (Ovia Pregnancy, een echte aanrader!). Het blijft zo gek om te zien! Soms zou ik even willen kunnen kijken, maar dat kan natuurlijk niet.

Onze dochter is al volledig gevormd, ook qua lengte zit ze nu heel dicht bij hoe lang ze rond de 40 weken (geboorte) zal zijn. Alleen in gewicht moet ze nog veel winnen, bijna 2 kilo!

Tja.. zou dit helpen om ervoor te zorgen dat ze een mooi gewicht heeft bij de geboorte? ๐Ÿ˜‰ Handig ook, zo’n eigen plateautje ๐Ÿ˜€ Ik kwam nog niet veel bij (alle extra gewicht zit in mijn buik) maar ik eet de laatste tijd zoveel! Helaas niet altijd even gezond (meestal wel!), maar eens een chipje of chocolaatje moet kunnen toch?

Zalig toch? Sushi zonder rauwe vis! We dachten al dat we er geen gingen kunnen kopen.. maar toch wel! Een goed alternatief voor preparรฉ vond ik nog niet, maar dat hou ik nog wel anderhalve maand uit! ๐Ÿ˜‰ mijn man weet al dat hij mij in het ziekenhuis geen bloemen hoeft te brengen.. geef mij maar een broodje preparรฉ. Oh en een glas cava, aub.

Haar eerste kleertjes en dekentjes zijn al gewassen, de co-sleeper aangekleed. We zijn er klaar voor! Zo leuk om bezig te kunnen zijn met al die kleine spulletjes

Grow, grow, grow! Het is zo leuk om de foto’s uit de verschillende weken met elkaar te vergelijken! Ik kon al snel niet verbergen dat ik zwanger ben (rond de 9 weken al niet meer!) maar gelukkig bleef het niet zo’n vaart lopen. Tot nu toe is het nog steeds gewoon heel erg genieten!

xoxo

Fie

Instagram // Facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.