Let’s get personal // Opgemaakt in Augustus en September 2020

Er werd de afgelopen maanden weer héél veel opgemaakt hier in huis. Maar van het ene product toch veel meer dan van het andere! Opvallend!

Komt het omdat we sommige flessen weggooiden zonder erbij stil te staan dat ik elke paar maand een “Opgemaakt” post schrijf? Ik weet het niet. Feit is dat we opvallend veel douchegel hebben opgebruikt, maar bijzonder weinig andere zaken. Strange. In elk geval, mooie collectie doucheproducten toch? 😉

Vooral veel Kruidvat, omdat er enkele mooie acties waren (4 voor 3 euro) hebben we deze eens uitgeprobeerd. Echt goeie producten! Vooral de Golden Intense en de Calming vonden we erg aangenaam. Fijne geuren, fijne producten. Ook de vormgeving is leuk! Kruidvat steekt de laatste tijd al hun Eigen Merk producten in een nieuw, moderner jasje en dat mag gezien worden!

Verder ben ik sowieso altijd tevreden over Borotalco. De geuren zijn niet standaard en blijven lang hangen. Zowel hun doucheproducten als hun deodorants behoren tot mijn favorieten!

Ultra Doux is één van mijn favoriete haarverzorgingsmerken en ook de doucheproducten zijn erg goed. Wel wat duur, aangezien het toch geen te grote flesjes zijn. Vooral Délices Bio met honing was.. tja, delicious 😉 Haver is ons wat te subtiel.

De nieuwe reeks van Nivea zou je eigenlijk zo uitdrinken. Heerlijk! Heel fruitig en zomers! Voor de winter heb ik andere voorkeuren.

Voor mijn dochter is het om het even wat ze gebruikt, nu kocht ik haar Sunlight en Tahiti.. dat vond ze beide wel prima! Ze heeft er nog niet zo om. Nog niet.

Rollers genieten mijn voorkeur over spray deodorants. Vroeger gebruikte ik vaak deze maar dan in de stick-versie, die was wel goed qua werking maar liet vaak witte plekken achter aan de binnenkant van mijn kledij. Niet fijn! Hij trok gewoon niet goed in. Deze heeft dat probleem gelukkig niet!

Twee reinigers van l’Oréal, eentje van Douglas (mini). Allemaal vrij gelijk qua werking, ’s ochtend of na het douchen moet ik het toch steeds nog even opnieuw doen. Gegarandeerd panda-oogjes. Mijn favoriet is en blijft de balsem van The Body Shop. Die is helaas wel wat omslachtiger om mee te werken, ’s avonds wil ik vooral dat het reinigen snel gaat! Het blijft dus zoeken naar de perfecte ‘mix’ tussen beide.

Tsjaaa, deze komt ook steeds weer voorbij. Ik gebruik eigenlijk nooit andere scheergel. Hij doet zijn werk gewoon goed, hij ruikt lekker.. er is niks op aan te merken!

Heel fijne scrub van Bioré! Hij voelt verfrissend aan op de huid alsof er een heel klein beetje menthol in zit, net daarom zou ik hem afraden als je veel last hebt van wondjes of een heel gevoelige huid. Dat zou namelijk best kunnen prikken! Heb je daar geen last van, dan is deze echt een aanrader. Het voelt zo schoon en reinigend! De korrel is niet te grof, en een tube is ideaal (een potje is vaak wat lastiger om mee te werken, zeker onder de douche).

Slechts één conditioner in het mandje deze keer (dat kan bijna niet kloppen, hmm). Ik blijft tevreden over Ultra Doux, ik koop de producten steeds opnieuw.. en net daarom heb ik dat nu eigenlijk niet gedaan. Ik wil wat nieuwe productren uitproberen! Binnenkort volgen er reviews over.. Gliss Kur! Ik ben benieuwd of ze kunnen tippene aan mijn geliefde Garnier producten.

We vonden hem. Na heel wat merken geprobeerd te hebben is Colgate zeker onze favoriet. Daarom niet specifiek deze variant, we vinden ze allemaal wel goed. Niet te sterk van smaak, doen hun werk goed..Ook handig voor sloddervossen zoals mezelf: de dop zit vast aan de tube 😉

Vaak gooi ik opgebruikte make-up meteen weg. Nu dacht ik eraan deze bij te houden om in deze post te kunnen verwerken! Ik ben heel erg tevreden over de concealer van Revolution, ik zou hem zo opnieuw kopen moest ik niet nog wat concealers hebben die ik nog moet uittesten en opgebruiken.

Het mandje is terug leeg! Klaar om opnieuw te vullen tegen de volgende blogpost.

xoxo

Fie

Facebook // Instagram

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.