Review: Maybelline Fit Me Blush in 15 Nude

Lipstick, oogschaduw.. ik krijg er nooit genoeg van. Blush is dan weer één van die producten die ik niet verzamel. Ik wil gewoon een mooie, everyday kleur. En misschien een feller roze. Meer eigenlijk niet! In mijn zoektocht naar dat perfecte “everyday kleur” kocht ik deze Fit Me blush van Maybelline!

Ik zocht een blush die me een gezonde glow zou geven. Niet te opzichtig, en makkelijk te combineren met alle kleuren oogschaduw. Op zich zie ik wel graag een paarse of bordeaux blush, maar dan toch vooral bij een ander.. mij staat het niet zo (of dat denk ik toch steeds).

Skin tone-enhancing color, alle “Fit Me” producten zijn gemaakt om naturel te ogen bij verschillende huidjes. Al kun je natuurlijk ook voor een lichtere blush gaan, ook al heb je een donkerdere huid of omgekeerd!

“15 Nude” is één van de lichtere tinten.

Wanneer je de blush in het zonlicht beweegt zie je dat er een mooie, satijnen glans over zit. Een beetje roze, een beetje peachy.. maar verre van opzichtig. Ideaal voor elke dag!

Dit vind ik eigenlijk ideaal, ik hoef geen blush die één en al pigment is. Blush die meteen een felroze dot op je wangen achterlaat, waarna je nog als een gek moet gaan blenden.. nee, dat is gewoon niet nodig. Deze kun je opbouwen moest je dat willen, en het houden op één swipe als het niet zo opvallend hoeft.

Voor sommigen misschien iets te braaf, maar dit is eigenlijk echt wat ik wou! Een gezonde blos, zonder meer. Een echte “nude” blush, dus hij doet zijn naam eer aan! Ook de formule vind ik erg fijn, omdat hij niet mat is accentueert hij geen oneffenheden en je kan hem makkelijk opbouwen.

Ik ben dus overtuigd! Maybelline Fit Me Blush is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat waar hij dan nog eens vaak in promotie te vinden is. Met 9.99 euro voor 5 gram is het sowieso niet de duurste blush!

xoxo

Fie

Facebook / Instagram

You May Also Like

1 Comment

  1. Tessa 27 september 2020 at 19:51

    Wat een mooie, subtiele tint is dit! Ik heb zelf de kleur Wine. Helaas nog niet kunnen gebruiken

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.