Review // INC.redible Crystal Ball Roller Gloss

Van INC.redible had ik wel al gehoord, maar ik had er nog nooit wat van gekocht. Tot nu! In mijn zoektocht naar een transparante non-sticky lipgloss kwam ik deze Crystal Ball Gloss tegen!

Ik wijt het aan Corona. “Vroeger” (ha, tot enkele maanden geleden dus) droeg ik elke dag lipstick. Soms subtiel, soms knalrood. Soms mat, soms glanzend.. maar het was er steevast. Nu ik een mondmasker moet dragen op het werk en wanneer ik naar de winkel ga laat ik de lipstick achterwege. Why bother? Het maakt toch alleen maar vlekken en niemand die het ziet!

Door een mondmasker wordt je huid misschien wat droger, en ook je lippen kunnen er van afzien. Daarom wou ik dus een goeie, verzorgende gloss (of balsem) die niét aan het masker ging plakken!

Deze van INC.redible zag ik op Zalando! Er waren diverse varianten, ik koos de paarse amethist maar je had ook rozenkwarts (roze) en aventurine (groen).

Eerlijk is eerlijk.. je zou ze toch kopen voor de vormgeving alleen?! De gloss bevat edelstenen en ook de rollerball is gepolijste steen. Of de steen an sich veel effect heeft op de gloss of op je lippen? Bwa… daar kun je natuurlijk over discussiëren 😉

Wel echt merkbaar: de koelte van de steen werkt heerlijk verfrissend en aangenaam!

Velen kopen deze gloss vooral om te gebruiken als decoratie op hun make-up tafeltje. Hij is toch ook echt mooi? Aangenaam is de verrassing wanneer blijft dat hij daarnaast ook gewoon écht goed zijn werk doet! De gloss plakt niet, voelt heel aangenaam en ruikt lekker. Na gebruik voelen mijn lippen zacht en gehydrateerd, zoals na het gebruik van een goeie balsem of maskertje.

Een subtiele, maar gezonde en glowy look! Precies wat ik wou!

Ook de prijs is goed te doen, ik betaalde nog geen 10 euro via Zalando. En ik ben zeker niet de enige gelukkige klant,  hij haalt maar liefst 4.4 sterren op ruim 250 reviews! Heel blij dus met deze, eigenlijk vrij impulsieve, aankoop! 😉

xoxo

Fie

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.