Let’s get personal // Opgemaakt in Juni en Juli 2020

Een van mijn favoriete artikelen, niet alleen om te schrijven maar ook om te bekijken bij anderen! Wat werd er de voorbije maanden allemaal opgemaakt? Zijn het blijvertjes of was de aankoop maar eenmalig?

Tja, twee maanden producten opgespaard ๐Ÿ™‚ dan krijg je een groot overzicht! Vooral de douche producten vlogen erdoorheen!

Eigenlijk gebruiken mijn man en ik meestal dezelfde producten. De uitzondering deze maand was de fles Axe voor hem. Het is dus niet zo dat ik al de rest in mijn eentje opmaakte ๐Ÿ˜‰

Van de Kruidvat douchegel waren we erg positief verrast! Niet duur, heel leuk flesje (Limited Edition, dat wel) en een lekkere geur die lang bleef hangen. Dit is de Passion variant. Ook de Dove scrub (klik hier voor de review) kon ons beiden bekoren! Lush is altijd top, ook daar geen uitzondering deze keer. Rose Jam is hรฉรฉrlijk, al was dit wel eerder echt eentje voor mij. De enige die echt tegenviel voor mij was de Papaya van Treacle Moon, ook mijn man was er niet zo gek op. Super geur in het flesje, maar op de huid… nah. Maar misschien werkt het bij ieders persoonlijke chemie anders!

Onze favoriete tandpasta is absoluut Colgate. Prodent (Signal in Belgiรซ) was ook niet slecht, maar Colgate kopen we steeds opnieuw.

Varia. De body-olie zal ik die opnieuw kopen. Was hij slecht? Nee, dat niet maar die Soul Secrets Body Olie (klink voor review) die ik nu gebruik vind ik wel een stuk beter! Het enige wat ik verkies aan deze van Kruidvat is de fijne glitter, die heeft Soul Secrets niet en dat is jammer. Verder is hij qua structuur gewoon beter, trekt sneller in en laat geen laagje achter!

De wattenschijfjes gedrenkt in olie zijn handig op reis, of wanneer het snel moet gaan. Ook zijn ze handig om ’s ochtends eventueel achtergebleven restjes make-up te verwijderen. Draag je echt “heavy” ooglooks? Dan zijn deze echt niet voldoende om ’s avonds je mascara etc. mee te verwijderen. Dan sta je ’s ochtend, helaas, op met panda oogjes ๐Ÿ˜‰

Van de Nail & Glue remover ben ik erg tevreden! Niet duur en ik kan er prima mijn gellac mee verwijderen! Ik verwijderde er ooit zelfs gel mee, maar dit zelf doen raad ik toch niet aan (ik deed het uit nood, door de lockdown kon ik het niet laten doen). Dit wordt dus zeker een rebuy!

Ook de zonnespray is echt geweldig. Hij vernevelt erg fijn, als een deodorant! Je hoeft hem dus niet open te smeren en hij verfrist de huid. Zo makkelijk! Zeker onderweg of met (kleine) kinderen. Ik gebruik hem ook gewoon op mijn gezicht/over mijn make-up!

Vroeger gebruikte ik steeds sticks, maar eigenlijk ben ik meer tevreden over rollers! Sticks lieten vaak toch een laagje achter op mijn oksels, deze rollers doen dit helemaal niet! Ook de spray (ik gebruik anders nooit spray) van Rexona beviel prima. Het was een probeerverpakking, dus heel lang kon ik hem niet gebruiken.. maar hij deed zijn werk goed!

Dove is met voorsprong het favoriete deodorant merk van mijn man. Ze ruiken erg goed en zijn niet ‘nat’ (het probleem met Axe) en laten geen wit laagje achter (het probleem met Nivea).

Decadence van Marc Jacobs zal ik zeker opnieuw kopen! Zo tevreden over dit parfum! Een warme, zoete geur die zeer lang blijft hangen op de huid.

Master Piece Max van Max Factor (boven) kocht ik al vele keren opnieuw, en er volgen er zeker meer. Het blijft gewoon de allerbeste mascara. Mooie krul, volume,.. ik heb er echt niks op aan te merken.

Dark Magic viel dan weer tegen, ondertussen wordt hij ook niet meer verkocht. De mascara was te dun, het borsteltje te dik (naar mijn smaak)..

Too Faced Shadow Insurance Oogschaduw Primer is best goed! Ik heb een lichte voorkeur voor Urban Decay (en zal dus ook deze opnieuw kopen) maar Too Faced is zeker niet slecht. Nu kocht ik trouwens een Mac Paint Pot om uit te proberen!

Hier kan ik kort over zijn: alle producten op deze foto zijn top! Ultra Doux is sowieso mijn favoriete shampoo merk (naast Tigi) en ook over Guhl en Herbal Essences (helaas niet in Belgiรซ verkrijgbaar) kan ik niks slechts zeggen. De nieuwe lijn van Ultra Doux is echt een aanrader! (De donkere fles op de foto, met gember). Je zou hem kopen voor de geur alleen al..

xoxo

Fie

Instagram // Facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.