Let’s get personal // Fleur is jarig!

Fleur is jarig, Fleur was jarig. Vorige week zondag, op 19 juli, werd ze 10 jaar! 10! Dubbele cijfers!

Nu hebben we echt een tiener in huis. Op papier dan toch, want eigenlijk blijven ze toch nog gewoon even kind.. al mag je hen dat niet vertellen πŸ˜‰

Alhoewel ze soms best wel volwassen uit de hoek kan komen, was ze toch nog erg blij met deze reuze folie ballon! Gekocht bij action (door haar vader en plusmama) en nu gaat hij echt overal mee naartoe.. Dit is al het tweede exemplaar, want de eerste ging vliegen (woeps!).

We vierden haar verjaardag op de dag zelf door met z’n allen te gaan bowlen (Fleur zelf, ik, mijn man, haar vader en haar plusmama). Fijn toch dat dat gewoon zo kan?

Precies een weekje later organiseerden wij een ontbijt voor de dichte familie. Echt een leuk concept, we zijn van plan het nog zo te doen! Bij de bakker haalden we verschillende soorten mini-koeken en mini-pistolets (zo was er voor ieder wat wils). Ik bakte roereitjes met spek en we voorzagen wat extraatjes (yoghurt, nootjes, chocoladebrood..). Een groot succes! Bovendien heb je er (bijna) geen werk aan!

Een gepast cadeau vinden voor een 10-jarige is niet evident. Ze spelen niet meer echt met speelgoed (Fleur toch niet) en om nu veel uit te geven aan de online game Roblox.. nee, dat gaan we niet doen. Al ging ze daar vast erg blij mee zijn πŸ˜‰

Wij kozen ervoor om haar mee te nemen op uitstapjes, zo gingen we samen met een vriendinnetje van haar naar het Foodtruck-festival Ijzerfun! Een springkasteel, ijsjes, suikerspin… Leuk voor ons Γ©n voor hen.

Ook deze hexagons kreeg ze, leuk voor in haar nieuwe kamer! (We verhuizen na de geboorte van haar zusje in december). De F staat, uiteraard, voor haar naam. Monstera’s zijn haar favoriete planten, wolven haar favoriete dieren. De quote is er eentje uit een liedje van Melanie Martinez!

Een fotocollage op canvas is ook erg leuk, maar zo’n hexagons zie je nog niet zo vaak. Bovendien kan je er makkelijk aan verder “bouwen”!

We kunnen ze nu nog niet ophangen, maar met het bijgeleverde positioneringsstukje zal het niet moeilijk zijn om alle hexagons mooi recht te krijgen.

Foto op hexagon zie je nu steeds vaker, en ik snap waarom! Het is gewoon leuk! Foto’s toevoegen, leuke prints en kleuren ertussen verwerken,.. het staat speelser dan een simpele foto aan de muur. Bovendien zijn er vaak mooie kortingen op deze site te vinden, -50% bijvoorbeeld.

Van mijn zus kreeg ze nog een Danbo. Een figuurtje uit een manga-reeks die nu vooral gebruikt wordt om leuke foto’s mee te nemen! Mijn zus had er al eentje en Fleur was er helemaal gek op, nu heeft ze er eentje voor zichzelf. De oogjes lichten op en je kan hem makkelijk van pose veranderen.

Op naar de 11!

xoxo

Fie

Instagram // Facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.