Review // Soul Secrets Magic of Brazil Body Olie

Soul Secrets oogt high-end, maar is eigenlijk echt niet duur! Deze heerlijk ruikende producten met (durf ik het zeggen?) de look van Rituals zijn gewoon bij Kruidvat te koop!

Nu ik zwanger ben was ik opzoek naar een goeie body olie. Enerzijds omdat ik dat gewoon graag gebruik, anderzijds natuurlijk ook omdat het zou helpen tegen striemen. Zou, want er is nogal wat discussie over, moest het niet helpen kan het in elk geval ook geen kwaad!

De klassieker der klassiekers Bio-Oil heb ik al, maar de geur bevalt me niet zo (al zal de werking vast wel goed zijn). Daarom ging opzoek naar een alternatief ter afwisseling!

Van Nuxe was ik ook erg tevreden, maar het prijskaartje hield me tegen.. zeker omdat ik er nu toch dagelijks best grote hoeveelheden van nodig heb.

Mijn oog viel op de ‘Soul Secrets’ lijn van Kruidvat. Eigen merk, ook al verwacht je dat in eerste instantie niet. Mooie kleuren en flesjes, in drie verschillende lijnen. Er zijn Brazil, Bali en Marokko. Van alle drie de lijnen zijn er diverse producten, niet alleen lichaamsverzorging maar ook voor onder de douche! Heerlijk toch? Zo’n uitgebreid gamma in dezelfde geur.

Bali vond ik net iets te zoet, Marokko te bloemig, maar Brazil was helemaal mijn ding! Met Maracuja (Mara watte?) en Acaï. Ik dacht eerst dat Marajuca een soort bloem was, maar het blijkt een fruitsoort! Het gele zusje van de passievrucht.

“Zorgt voor een zachte en verfijnd geparfumeerde huid”. Dat is ook écht zo! De geur blijft heerlijk lang hangen, zonder te overheersend te zijn. Gebruik je de hele lijn, dan wordt het effect natuurlijk sterker!

De olie is zeer licht, bijna waterachtig en trekt vlug in. Je huid blijft gehydrateerd achter, zonder vettig aan te voelen. Soepel en gevoed, ik ben fan!

Of het echt helpt tegen striemen? Time will tell! Voorlopig heb ik er nog geen last van, maar ik heb nog meer dan de helft te gaan..

Soul Secrets Magic of Brazil Body Oil is te koop voor 4.99 euro bij Kruidvat, en is bovendien nog vaak in promotie!

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.