Review // Nivea Hyaluron Cellular Filler 3-in-1 Care Cushion

Nivea Hyaluron Cellular Filler 3-in-1 Care Cushion. Een hele mond vol! Wat het eigenlijk is is een verzorgende Cushion foundation mét de voordelen van hun bekende dagcrème! Top als het werkt, toch?

De Hyaluron Cellular Filler 3-in-1 Care Cushion is het nieuwe paradepaardje uit de Nivea stal. Een aanvulling op hun, al ruime, assortiment Cellular Filler producten. Oogcrème, maskers, ampullen, dag- en nachtcrème.. en nu dus ook deze Cushion Foundation!

Drie in één dan nog wel, want deze biedt de verzorging de we van Nivea Cellular gewend zijn, extra hydratatie en bovendien werkt hij ook pigmentvlekjes en een vermoeide huid subtiel weg. Althans, dat beweren ze zelf.

Het doosje is vrij basic en simpel. Volledig in plastiek. Op zich wel prima, en door het materiaal handig mee te nemen in je handtas, maar voor 25 euro oogt het weinig luxueus.

Het sponsje is ook niet heel bijzonder, dit type sponsjes zijn eigenlijk overal te koop.

De foundation zelf! Dit ziet er goed uit, het sponsje met de foundation is niet droog en ook de kleur oogt mooi (ik koos voor 01, Light).

Bij zachte aanraking merk ik dat het sponsje goed doordrongen is met product, dat is fijn! Ook fijn is dat je het dekseltje makkelijk dichtklikken, zo droogt je Nivea Cushion Foundation niet uit.

De foundation bevat SPF15, het is beter dan niks maar eigenlijk haalt dat niet zoveel uit. Gedurende de dag is het toch beter om extra zonnebescherming (bijvoorbeeld in sprayvorm) aan te brengen.

Ik gebruikte de foundation zoals aangeraden op het doosje, al deppend met het sponsje. Dat gaat vrij goed, maar het is moeilijk om de fijne plooitjes (bijvoorbeeld bij je neus) mooi egaal te krijgen. Daar heb je eigenlijk echt een borstel voor nodig.

Ook lijkt het alsof het sponsje zelf veel product opslorpt, waardoor er dus veel verloren gaat! Dat is jammer, wat het bevat amper 15g (!) product, zo kun je dus niet lang met je Nivea Cushion Foundation doen.

Ik ben opzicht wel tevreden met het resulaat, het oogt egaal en natuurlijk. Geen “cakey” boeltje. Het is eigenlijk een veredelde BB crème. Hij voelt heel aangenaam aan, niet te vettig maar hij droogt ook niet uit. Voor onderweg is hij best handig, laat hem in je handtas om je make-up gedurende de dag bij te werken en je zal er lang mee doen! Ideaal voor touch-ups en je hoeft niet bang te zijn dat hij uitloopt of breekt in je tas.

25 euro vind ik wel aan de dure kant, kun je hem in promotie oppikken (ik kocht hem voor 15 euro) dan scheelt dat al een boel.

Als daily foundation ga ik hem niet gebruiken, dan vind ik het veel handiger om gewoon foundation te mengen met wat dagcrème. Hetzelfde effect, maar veel goedkoper!

Te koop bij (onder andere) Kruidvat voor 24.99 euro.. maar hou vooral de promo’s in de gaten 😉

xoxo

Fie

Instagram // Facebook

You May Also Like

1 Comment

  1. Diny 24 november 2020 at 18:06

    Ik zou wel willen testen.
    Zijn er testers beschikbaar?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.