Let’s get personal // Opgemaakt in Mei 2020

Een nieuwe maand, dat betekend ook een nieuwe “Opgemaakt in..”! Deo, shampoo, douchegel.. hier terug en overzichtje van dat alles!

Een product waar ik eigenlijk niet zo snel door ga: een bodyolie! Ik gebruik het niet dagelijks, en zeker met deze was ik heel zuinig. Nuxe is niet goedkoop, dus ik wou zo lang mogelijk met dit flesje doen. Hij beviel me heel erg goed! Heerlijke geur en trekt snel in. Geen vet of plakkerig residu. Ik schreef er hier een uitgebreide review over en wanneer ook mijn andere bodyolie op is ben ik van plan een grotere fles met gouden glittertjes te kopen. Ideaal voor in de zomer!

Twee douchegels van Nature Box! Echt goeie producten! De geuren zijn beide erg goed, vooral de paarse zou je gewoon op willen drinken. Prima! Het zijn best grote flessen en de prijs/kwaliteit zit erg goed. Ook naar hun haarproducten ben ik erg benieuwd!

Een tube koffie scrub, deze werd opgebruikt door mijn man. Sinds ik zwanger ben (ja ja, wie zag het al op mijn Facebookpagina?) ben ik niet zo gek meer op de geur van koffie, dus moest hij hem maar gebruiken (haha).

Apollo is zijn favoriete geur van Axe. Prima douchegel dus, al gebruikt hij even goed gewoon wat ik op dat moment open heb staan.

Voor Fleur (9) kocht ik de twee Sunlight Kids varianten. Deze rode is haar favoriet! Een ook ik vind hem erg aangenaam, hij heeft een fruitige geur (pompelmoes) en is erg zacht voor de huid. Ook het pompje is handig voor kinderhandjes, omdat ze anders vaak veel te veel product gebruiken.

Tja, wat kan ik zeggen? Deze scheergel met Olaz komt hier vaak voorbij. Ik vind hem gewoon erg goed! Zowel deze als de paarse versie. Ik heb nooit meer uitslag na het scheren als ik deze gebruik (maar wel meteen weer als ik het eens niet doe..)

Ultra Doux is één van mijn favoriete merken. Deze shampoo beviel me ook erg goed! Ik heb er niets op aan te merken. Op Guhl ook niet trouwens, goeie shampoo!

Over de conditioneer van Fructis heb ik meer te vertellen (dat deed ik trouwens ook hier in een review) ik vind het echt een héél erg goeie productlijn! Wanneer ik door mijn voorraad shampoo heen ben (en euh.. ik heb wel wat) dan zou ik graag nog de Papaya en Macadamia lijn uitproberen! Benieuwd of die me net zo goed bevallen als de Banana producten!

Last but not least: ook deze deo’s zijn helemaal leeg. Ik gebruik liever sticks dan spuitbussen, maar merkte (helaas) toch dat sticks vaak wat kleur afgeven op zwarte kledij. Jammer! Ik ben nu overgestapt op deorollers in de hoop dat die wat sneller intrekken en dus geen wit laagje achter gaan laten op textiel!

xoxo

Fie

Facebook / Instagram

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.