Let’s get Personal // een blik op onze trouwfoto’s!

Op 20/02/20 (net voor Corona-tijden, oef!) trouwden wij voor de wet. Nu, ruim twee maand later, laat ik graag de mooiste foto’s zien en toon ik hoe we deze dag beleefden!

Op mijn facebookpagina zette ik al een foto van mijn make-up op de grote dag, maar meer kregen jullie nog niet te zien! Nu de familie de foto’s zag, en de fotoboeken kunnen worden gedrukt toon ik graag wat meer 🙂

Eerst en vooral credits voor de fotograaf van dienst: Nicolas De Roo. Geen professionele fotograaf, wel een goeie vriend met oog voor een mooi plaatje. Hij zorgde voor een mooie belichting, en wij waren vrij om er zelf nog bewerkingen en/of filters aan toe te voegen. Ik gebruikte 3 verschillende filters, die voor mij de beste “feel” gaven!

Wij trouwden op 20/02/20 in het stadhuis van Poperinge. Voor velen nogal een rare datum, wie trouwt er nu in februari? Op een donderdag dan nog wel. Achteraf gezien hebben we natuurlijk veel geluk gehad, vanaf midden maart werd de horeca gesloten en mocht trouwen enkel nog in aanwezigheid van twee getuigen (in België).

Ik deed mijn eigen make-up op mijn trouwdag. Gelukkig ging het goed met de valse wimpers! Even dacht ik dat ik per ongeluk met het schaartje een deel van mijn eigen wimpers had afgeknipt. Dat was gelukkig niet het geval! Ik droeg Mehr van Mac op mijn lippen en de oogschaduw was een quad van l’Oréal met wit, zwart en twee grijze tinten.

Naar traditie kwam Dries me bij mijn ouderlijk huis ophalen en bracht hij het bruidsboeket mee. Dat had ik op voorhand wel zelf gekozen 😉 witte bloemen en veel groen, eucalyptus en varens.

De auto instappen in een trouwjurk mét hoepels was een hele klus! Deze foto vind ik dan ook wel grappig, het hoort er gewoon bij!

Ik moet natuurijk een beetje opletten met welke foto’s ik op de blog zet, dit is dan ook maar een selectie. Enkel foto’s waar alleen wij op staan plaats ik hier, vanwege de privacy van anderen.

Na de wettelijke trouw ging het richting Manoir Ogygia, een prachtige locatie in Poperinge!

Gastvrouw Carmen had haar uiterste best gedaan, alles was zo mooi aangekleed! Leuke versiering op tafel, hartjes..

Het menu van de dag. In Manoir Ogygia kun je kiezen voor het Bistro of het Verfijnd menu, wij kozen voor het laatste. Omdat we in februari trouwden stond het menu in teken van Valentijn!

Ik krijg er opnieuw zin in als ik de foto’s zie 😉 het was echt overheerlijk! Leuk ook dat er zoveel rekening gehouden werd met mijn dochter, ze mocht helemaal zelf kiezen wat ze wou eten.. de chef zorgde ervoor dat het in orde kwam! Fijn hé? Het is anders o zo’n zonde als ze het toch niet eet..

Ook de foto’s namen we bij Manoir Ogygia, in het kasteelpark.

Ik was meteen verliefd op deze blauwe jurk toen ik hem zag! Hij hing op de paspop in de bruidswinkel. Voor wie mijn post over online bruidsjurken las: toen was ik al helemaal weg van een ijsblauwe jurk.. 🙂 Dat het lijfje doorzichtig is en bezet met steentjes vond ik, net als de split en de open rug, heel mooie details.

Het leuke aan de locatie was dat er zoveel mooie plekjes zijn. Een bankje, een statig hek.. En veel mooie decoratie, met zorg uitgekozen.

Na de lunch (en het drankje achteraf in de Honesty Bar) bleven we overnachten. Een kamer met sauna en jacuzzi op het balkon! Waar kun je nog meer van dromen? We hoefden dus geen taxi te bellen en konden genieten van een glaasje wijn (aangepast per gerecht!).

We zijn zo blij met alle keuzes die we voor die dag hebben gemaakt, en zouden het zo helemaal over doen!

xoxo

Fie

Facebook / Instagram

You May Also Like

1 Comment

  1. KoolFamily 27 april 2020 at 09:07

    Prachtig kleed, prachtige foto’s!
    Nogmaals gefeliciteerd met je huwelijk.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.