Review // Makeup Revolution Tasty Pizza Palette

Nog een telg uit de Make-up Revolution Tasty Familie, geen avocado deze keer maar heerlijk ongezonde pizza! Heel wat oogschaduwkleurtjes die doen denken aan het favoriete eten van velen.

Deze is net zo vormgegeven als de andere palettes uit deze lijn: met een rubberen voorkant, in opvallende kleuren. Ik zou ze niet persé uitstallen op mijn make-up kast, maar het is wel leuk “om te hebben”! Zeker als je er zo enkelen in je bezit hebt, dan is het echt een leuke reeks.

Super toch? Met de klassieke rood-witte ruitjes! Het enige vreemde is dat de kleuren niet achterop staan, dat is bij andere Revolution palettes wel zo (maar Tasty Avocado had het ook niet).

 Hoe leuk de verpakking ook is, de inhoud is natuurlijk belangrijker!

Eerlijk? Ik kocht hem vooral voor de witte kleur, “mozzarella”. Een mooi wit is zo moeilijk te vinden! Vaak is het grijs, of beige.. of geeft het helemaal geen kleur af. Hopelijk is deze van betere kwaliteit!

Sommige kleuren vind ik wel een vreemde naam hebben. Extra cheese = groen? Bij Olive stelde ik mij ook een groenere kleur voor (‘olijfgroen’), maar donkere olijven bestaan natuurlijk ook.

Ik ben niet weg van de swatches. Velen zijn brokkelig of chalky..

Helaas, helaas.. ook op mijn ogen presteren de kleuren niet beter. Integendeel.. wat ik ook probeerde, het werd één muddy geheel. Enkel het oranje onder mijn ogen deed het wel goed, maar ik kocht het palette niet voor de warme kleuren (ik heb al zoveel zeer goeie paletten met dat type kleuren!).

Het wit? Werd grijs. Chicago? Knead? Grijs, vlekken.. nah.

Tasty avocado (klik voor review) is één van mijn favoriete palettes, het is zoooo mooi en makkelijk om mee te werken! Van broertje Pizza had ik dus ook hoge verwachtingen, die niet werden ingelost.. Helaas. Misschien lukt het jou wel om er een mooie look mee te maken? Zonde van de echt wel mooie kleuren.

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.