Let’s get Personal // Mijn lente favorieten!

Paasvakantie! Hoewel de lente volgens de kalender al een tijdje begonnen is, voelt het nu pas echt zo! De bloesems staan in bloei, het zonnetje schijnt. Winterjassen in de kast en kom maar op met die lente favorieten!

Een ingerichte tuin

Heerlijk, zo’n tuin met een gezellige hoek. Mijn man maakte er afgelopen week werk van! Hij heeft groenere vingers dan ik ;). We hebben al veel planten in huis, nu we vaker in de tuin zullen vertoeven (zonnen! Barbecue!) werd ook de tuin aangekleed.

Zijn oma maakt deze gevulde schalen zelf, hoe leuk is dat?

Deze lampjes werken op zonne-energie, ’s avonds geven ze een heel warm, gezellig licht af. Ideaal voor tuinfeestjes (die hopelijk deze zomer terug gaan mogen..). En anders gewoon om te genieten met het eigen gezin.

Een zomers parfum 

Zoals je ziet is deze Miss Dior Blooming Bouquet bijna leeg! Een echte favoriet dus. Het is een heerlijke bloemengeur met frisse toetsen, zware warme parfums draag ik in de lente liever niet (hoewel ik er in de winter wel erg van hou). Miss Dior is subtiel, maar blijft lang hangen. Een zweempje bloemen waar je ook gaat!

Ook deze is -zoals je ziet ;)- een echte topfavoriet! Ik kocht hem vorig jaar nadat er een echte hype was rond de Sol De Janeiro “Bum Bum Cream”. Een bodylotion of crème had ik niet nodig, maar van de geur was ik helemaal weg! Dit is dus ideaal: een Bodymist met de beroemde Bum Bum geur. Vanille, karamel. Zoet, maar niet zwaar. Heerlijk! Ik gebruik hem vaak ook op kledij of in mijn haar. Met een prijs van 30.90 euro voor maar liefst 240 ml (!) valt de prijs ook reuze mee!

Lange Flowy jurken 

Een maxijurk moet wel mijn favoriete kledingstuk zijn in lente en zomer. Shorts draag ik eigenlijk nooit, en rokjes vind ik vaak zo kort! Mijn voorkeur gaat dus absoluut naar jurkjes. Deze van Morgan is mijn nieuwste aankoop, ik vind hem zo leuk..! Maxijurken zijn comfortabel, maar toch ben je meteen een beetje opgekleed. Best of both worlds!

Clear Lipgloss

In het warmere weer draag ik liever geen liquid lipsticks. Ik draag dan ook eens stuk minder make-up in lente en zomer (foundation vermijd ik liever) en dan oogt liquid lipstick gewoon een beetje vreemd. Een goeie “Clear Gloss” is soms alles wat je nodig hebt!

Zelfbruiner

Een zonneklopper ben ik niet, de effecten van (teveel) UV-stralen op de huid jagen mij echt schrik aan. Verschillende soorten huidaandoeningen, vroegtijdige veroudering.. Ik probeer het te vermijden. Natuurlijk heb ik wel graag een beetje een tint (naturel ben ik een echte melkfles!). De producten van Bondi Sands bevallen mij erg goed! De olie is bijna op en daarna ga ik de Bondi Sands mousse uitproberen.

Siroopjes

Ideaal wanneer je eens zin hebt in iets anders dan ‘gewoon’ water, en niet zo gek bent op frisdrank. Vooral de limoen vind ik heerlijk! Ideaal ook om een virgin cocktail te maken. Spuitwater, limoensiroop, rietsuiker, munt… ta-da! Alcoholvrije Mojito! Mijn favoriete aperitief op dit moment.

Wat zijn jouw Lente Favorieten?

xoxo

Fie

Instagram / Facebook 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.