Review // l’Oreal Les Chocolats Lipstick in Candy Man

Mooie kleuren, langhoudend én de geur van chocolade! Deze lipsticks hebben echt alles! 😉

De ‘Les Chocolats’ lijn van l’Oréal bestaat nu toch al een eindje, en hoewel ze me erg aanspraken kocht ik nog niks. De kleuren leken mij iets te nude, te bruin. Passend bij de naam natuurlijk, maar minder mijn ding. Er zit ook een heel rode, wat donkerdere tint in maar daar was ik niet naar opzoek.

Ik liet de lijn dus wat links liggen. Tot ik een vriendin zag met een wel heel mooie mauve-y lipstick tint! Dat was niet deze, maar iets erg gelijkaardigs zit wel in het assortiment.. dus ik ging overstag en kocht ‘Candy Man’!

Matte, ‘sleek’ omhulsel met gouden bedrukking. Goed, simpel, meer hoeft het niet te zijn. l’Oréal vind ik vaak oubollig of cheap ogen, maar deze lijn niet!

842 Candy Man, nude met een mauve toets. Niet te beige.

Ah! Mijn favoriete applicator! Met een puntje én reserve in het midden. Hetzelfde type applicator als die van mijn favoriete liquid lipsticks, die van Maybelline.

Ik hou echt van de kleur! Niet te roze, niet te bruin.. een goeie, flatterende nude. Al is de kleur ook niet voor iedereen weggelegd, maar dat is vaak zo met neutrale kleuren. Bij sommigen staat een warme ondertoon gewoon beter! Deze is heel koel.

Zelden grijp ik naar nude tinten, maar toch is dit een favoriet geworden! Ik hou echt van de kleur, bovendien voelt hij erg comfortabel! De formule is vrij dun, waardoor hij makkelijk uitsmeert. Hij voelt niet zo droog aan als andere liquid lipsticks, maar na een maaltijd moet je hem wel even bijwerken. Enkele keren per dag bijwerken vind ik zelf niet zo erg, het is een afweging tussen comfort en houdbaarheid.

Nog een pluspunt? De heerlijke chocoladegeur, die is niet overweldigend maar zeker wel aanwezig. Een stuk aangenamer dan de chemische geur die veel andere liquid lipsticks hebben!

l’Oreal Les Chocolats in Candy Man is ondermeer verkrijgbaar bij kruidvat voor 14.99 euro!

xoxo

Fie

Facebook // Instagram 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.