Review //Catrice Brush Ink Tattoo Liner Waterproof

De budget versie van de populair Kat Von D tattoo liner of toch maar een flauw afkooksel ervan? Vergelijken kan ik niet (want de Kat Von D liner heb ik niet in mijn bezit) maar deze nieuwe Catrice eyeliner testen, dat wel!

In tegenstelling tot andere Catrice liner zit deze in een doosje, dat zorgt meteen voor een meer luxe feel. Het zorgt ook voor wat extra ruimte, om dit nieuwe product toe te lichten. Zo staat er een uitvergroting op van de tip (dichte haartjes ipv vilt). Handig dus, maar tegelijk zorgt het ook voor extra afval (de meeste mensen gaan dit doosje niet bijhouden) maar in dat opzicht is karton natuurlijk een stuk beter dan plastiek.

Zo ziet de pen eruit

En dit is de tip! Op het eerste zicht een vilten tip, tot je héél goed kijkt! Dit zijn veel dicht op elkaar gepakte haartjes. Ik heb nog nooit eerder zo’n type eyeliner pen gebruikt!

Maar ik was meteen onder de indruk van de intensiteit! Echt diepzwart. Mijn tattoo zie je er helemaal niet door, en zelfs na hardhandig wrijven week de streep geen millimeter. Hij liep niet uit, vervaagde niet.. indrukwekkend, Catrice!

Het gebruik is wel even wennen in het begin, ik had de indruk dat ik te hard duwde, waardoor de haartjes uit elkaar gingen. Slechte gewoonte na enkel felt tips te gebruiken! Je creëert met deze eyeliner van Catrice de look van een vloeibare eyeliner, met het gemak van een stiftje.

Nu is dit absoluut mijn nieuwe go to eyeliner. Mijn vroegere favoriet (Essence Waterproof Eyeliner) durfde na een lange dag wat uit te lopen.. deze blijft muurvast zitten! Verwijderen is wel even lastig, het gebeurd wel dat er de volgende dag nog een restje onder mijn ogen hangt (ook al zag ik de avond voorheen niks meer, en had ik goed gereinigd..). Dat restje is echter gemakkelijk te verwijderen, dus ik zie het niet echt als een nadeel. Ik geef het alleen graag even mee.

Well done, Catrice! Als deze op is, koop ik een nieuwe! En dat na jarenlang te zweren bij Essence..

Catrice Brush Ink Tattoo Liner, verkrijgbaar bij Kruidvat voor 4.99 euro bij Kruidvat!

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

You May Also Like

1 Comment

  1. Tessa 29 maart 2020 at 16:55

    Deze is erg fijn, zelfs mensen die niet heel handig zijn met eyeliners zoals ik, kunnen nu een mooi wing maken

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.