Review // Cartrice matt Pro Ink in 50 My Life, My Decision

Beautylovers know: 2 keer per jaar vernieuwen Catrice en Essence hun assortiment! Producten gaan uit het assortiment, en nieuwe komen in de plaats. Nieuw deze keer zijn de matte Liquid Lipsticks van Catrice! De “Matt Pro Ink”!

Catrice had al eerder liquid lipsticks in het assortiment, maar deze waren niet langhoudend. Net zoals gloss gaven ze vlug af. Deze nieuwe variant heeft een heel andere formule! Voedend (met moringaboter) รฉn made to last.

Er zijn 10 verschillende kleuren, variรซrend van heel lief roze over knalrood tot vampy paars! Met “050, My Life – My Decision” koos ik voor de gulden middenweg. Draagbaar, een “everyday” kleurtje neigend naar koelroze.

Wat wel zo fijn is: Catrice is helemaal cruelty-free en vegan!

De applicator is geen klassieke doe foot maar eerder een platte spatel. Dat werkt best fijn! Voor mij maakt het eigenlijk niet zoveel uit, al vind ik een puntig uiteinde wel een plus (dat maakt het aanbrengen tot in de mondhoeken wat makkelijker).

De kleur – no filters – ! Dit is een tint die je makkelijk in je tas kan bewaren, niet tรฉ opvallend (althans niet volgens mij ๐Ÿ˜‰ ) en het past bij alle looks.

Catrice heeft niet gelogen, de Matt Pro Ink is heel comfortabel om dragen! Hij droogt meteen op en voelt niet plakkerig aan, maar ook niet te droog. Je lippen voelen gehydrateerd. Daardoor moet hij wel wat inboeten op houdbaarheid, een drankje overleeft hij wel maar na een kleine snack moet je wel even bijwerken. Dat hoeft geen groot nadeel te zijn, velen vinden de echt heel lang houdende lipsticks namelijk veel te droog en werken dan liever iets vaker bij.

Het is maar net wat je verkiest!

Voor 4.99 zijn echt echt heel goeie lipsticks (verkrijgbaar hier, bij kruidvat) en kun je natuurlijk eens een extra kleurtje kopen ๐Ÿ˜€ die donkerpaarse is calling my name…

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.