Getest en Gekeurd // Onze trouwfoto op hout

Hoera! Wij zijn alweer 4 weken getrouwd! We hadden dus al wat tijd om op adem te komen, en om te beginnen nadenken over albums, bedankjes, en… een vergroting!

In deze smartphone-tijden worden op een huwelijk héél véél foto’s genomen! Op de professionele foto’s was het even wachten, maar ook bij de foto’s van vrienden en familie zaten al enkele heel mooie exemplaren.

Deze bijvoorbeeld! Een foto genomen door Dries zijn broer, nog voor het huwelijk. Het stadhuis in Poperinge is een heel mooi gebouw, het ideale decor!

We hadden al wat met filters gespeeld, en alhoewel het blauwe op de originele foto heel mooi is vonden we zwart-wit een betere keuze voor een vergroting. Zwart-wit past immers in elk interieur!

Maar in zwart-wit heb je nog verschillende opties. Veel contrast, weinig contrast? Zilveren glans? Wij kozen voor een “old fashioned” zwart-wit, omdat mijn trouwjurk daarin ook goed tot z’n recht kwam.

Deze foto gingen we dus laten vergroten. Canvas was een optie, of een foto op plexiglas..  Canvas wordt echter zoveel gedaan, is dat niet wat saai? En plexiglas is héél mooi, maar ook glanzend.. een foto in ouderwets zwart-wit leek ons mooier op een matte ondergrond.

Dit werd onze keuze: een foto op hout! Latjes hout, geen volle plaat. Rustiek maar eigentijds. We bestelden hem hier en zijn zo blij met het resultaat!

Hier en daar (op bleke stukken) zie je de nerven zitten, dat geeft een heel mooi effect. We kozen ervoor eerst een “white wash” behandeling te laten uitvoeren, zodat de nerven niet donker en te zichtbaar zouden zijn.

Het zijn dikke planken, en het zit heel stevig in elkaar!

Prachtig toch? Het resultaat mag er echt zijn!

Nu is het wachten op de rest van de foto’s… dan kunnen we beginnen aan een fotoboek 😀

xoxo

Fie

Facebook / Instagram

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.