Fashion // ‘I am Danielle’ bij Hunkemöller!

Danielle van Grondelle weet wat ze wilt: mooie lingerie die niet alleen mooi is maar ook makkelijk zitl. En nee, niet aantrekkelijk en comfortabel als in “een sport bh met een kantje aan” maar écht sexy.

Toegegeven, ik kende Danielle niet. Maar sowieso ben ik altijd fan van de samenwerkingen van Hunkemöller, van bijna elke colab heb ik wel iets. Behalve dan misschien van de sportcollecties (oeps!).

Toen ik haar even googelde was ik wel meteen heel enthousiast, wat een prachtige dame en wat een stijl!

Ik kocht de set “Winnie” uit haar collectie. Een roestbruin ensemble. ’t Is eens wat anders dan het eeuwige zwart of wit! Roest is een echt modekleur, hip en gedurfd. Er zijn ook enkele zwart-roze stuks, maar dat had ik al in mijn kast liggen. Altijd leuk er een ander kleur aan toe te voegen!

Hunkemöller heeft nu trouwens ook okergele setjes, die vond ik ook erg mooi! Maar ik ging voor deze, omdat toch een bijzondere samenwerking is.

Bij de BH zie je misschien niet meteen wat ik wil zeggen met “sexy en comfortabel”, hij ziet er op het eerste zicht vooral sexy uit. Longline is erg mooi, maar zit vaak niet goed. Daarom belanden ze bij mij snel onderaan de stapel. Ik blijf ze wel kopen (want oh zo mooi) maar die brede band durft wel eens te knellen… bovendien zijn ze lastig zelf op je rug vast te maken.

Maar daar werd een oplossing voor gevonden! De bh ziet er wel uit als een longline aan de voorkant, maar opzij loopt hij schuin en zijn er gewoon twee haakjes. Yes! Wél de look van een longline bh, maar de feel van een ‘gewone’. Ideale combinatie!

De details en mix van texturen en stofjes is zo mooi! Er is echt over nagedacht. Let ook op het zilverkleurige slangetje, dat element komt in alle stukken terug!

De BH is er trouwens in cup B tot G, geschikt voor héél veel dames dus. Twijfel je zelf over welke maat je nodig hebt? Hunkemöller maakt het met hun BH maten tool heel gemakkelijk dit zelf te berekenen. Zo hoef je helemaal niet de deur uit om te bestellen!

Niet alleen de BH maar ook de bijpassende onderstukken zijn erg mooi en praktisch. Zo heeft deze een hoge rand, dat zit fijn en snijdt niet in de huid. Maar als je dacht dat high waisted ondergoed altijd een hoog bomma-gehalte heeft heb je het mis, want dit is een string! Best of both worlds.

Ik heb het nu natuurlijk heel uitgebreid over één setje van Danielle, maar haar collectie is een stuk uitgebreider. Zo is er ook een heel mooi badpak met boothals.

Well done, Danielle van Grondelle & Hunkemöller, well done..!

xoxo

Fie

Facebook / Instagram

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.