Let’s get personal // Opgemaakt januari/februari 2020

Het nieuwe jaar is alweer 2 maanden oud! Dat ging ra-zend snel! In die twee maanden maakten wij ook heel wat producten op. Sommigen worden re-buys, anderen koop ik niet meer opnieuw.. benieuwd?

Nee, lege flacons gaan hier niet rechtstreeks de PMD zak in ๐Ÿ˜‰ na het foto’s nemen voor dit blogbericht natuurlijk wel!

Een hele tas was het deze keer, en dat is niet zo gek want sins begin dit jaar zijn wij gaan samenwonen.

In de categorie: douchegels-met-lavendel. Valt het op dat deze geur echt een favoriet van mij is? De meeste douchegels gebruiken ik en mijn man trouwens gewoon samen hoor, zo ook de rechtse “Lavendel & Geranium” van Faith in Nature. Die beviel ons heel erg goed!

Sowieso ben ik ook fan van (de meeste) Borotalco producten. Misschien nog wat minder gekend, en wat minder “mainstream” qua geuren maar oh-zo-fijn! Ik hou van alle varianten, enkel de Fresh laat ik aan mij voorbijgaan.

Petit Marseillais kent iedereen wel, deze honing-lavendel combinatie ruikt heerlijk in de fles.. maar verdwijnt gauw van de huid. Jammer! De twee andere merken blijven een stuk langer hangen.

Douchegel, anyone? Wie mijn blog leest herkent de bovenste wel, hij komt in zowat elk “opgemaakt” artikel voorbij: Melkmeisje Honing. Zacht voor de huid, zalige geur (en niet duur!). Wij gebruiken hem zowel in bad als on der de douche.

Links is de “Kiwi” douchegel van Lidl die mijn dochter gebruikte. Volgens mij was het een Limited Edition, maar zeker ben ik het niet. Die was op zich wel okรฉ, eigenlijk niks op aan te merken (al vindt ze zelf een fles met pompje handiger).

En, terug, Borotoalco! Met Vanille en Amber, net als van de vorige versie ben ik hier heel tevreden over.

Ultra Doux is mijn favoriete merk (vooral die met argon!) dus kocht ik ze ook voor mijn dochter en mijn man. Hij vond hem best okรฉ, en Fleur is ook tevreden over haar shampoo.

Kruidvat kocht ik voor mezelf, om het eens uit te proberen. Ik was er niet tevreden over, dus dat wordt geen rebuy.

Deze zijn (vrij duidelijk waarschijnlijk) niet van mij! Hij was erg tevreden over de gel van Kruidvat (die echt hรฉรฉl hard wordt). Mijn overtuigd was hij van de Nivea deodorant, die kwam namelijk vaak nogal poederig uit de flacon.. zelfs na herhaaldelijk schudden. Dove daarentegen hebben we wel al opnieuw gekocht! Hij ruikt hรฉรฉl erg lekker en doet goed zijn werk! Zonder poeder, vlekken of strepen.

Tja.. tandpasta, wat kun je erover zeggen? Als ik een favoriet uit moet kiezen is het Colgate, die doet zijn werk erg goed en een klikdop vind ik een stuk handiger (en hygiรซnischer!) dan een draaidop.

Tahiti douchegel heft een beetje hetzelfde probleem als Petit Marseillais.. heel lekker in de fles, maar de geur verdwijnt zo snel na gebruik! Zonde..

Ik maakte ook een flacon Dove en een flacon Borotalco deodorant op, daar gaat mijn voorkeur naar Borotalco. Hij ruikt lekker en doet gewoon wat ie moet doen (maar Dove vind ik ook erg goed).

Een nieuwe maand, tijd om een nieuw mandje te vullen ๐Ÿ˜‰

xoxo

Fie

Facebook / Instagram

You May Also Like

2 Comments

  1. KoolFamily 4 maart 2020 at 19:54

    Ik zeg het elke keer, maar ik vind dit oprecht zo een geweldige rubriek! Iedere keer dat ik zelf een flesje opmaak, moet ik aan jou denken. ๐Ÿ˜€

    1. Fie 4 maart 2020 at 21:01

      Dankjewel! ๐Ÿ˜€ ik vind het ook altijd leuk om te zien wat anderen (graag) gebruiken ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.