Review // Makeup Revolution Tasty Avocado Palette

ik heb nogal wat oogschaduwpalettes op mijn wishlist staan. Natuurlijk heb ik er al veel, maar sommige tinten ontbreken toch nog. Verschillende nuances groen bijvoorbeeld! Laat dat nu net dรฉ hoofdtoon zijn van het I Heart Tasty Avocado Palette!

De ‘Tasty” familie kent verschillende leden, zo zijn er onder meer nog Pizza, Peper en Koffie.

Avocado sprak mij meteen het meeste aan! Mooie groene tinten heb ik nog niet, en bovendien is het palette met zijn prijs van 11.99 euro heel betaalbaar. Zonde toch om 50+ euro uit te geven aan een palette dat je dan toch amper gebruikt..

18 kleurtjes in totaal, zoals bij de meeste Revolution palettes. Jammer dat er bij deze op de achterkant geen voorbeeld van de kleuren zelf staat, als ik me net vergis is dat bij de andere lijnen wel zo.. (correct me if I’m wrong).

Wat wel niet anders dan anders is, de leuke verpakking! Je moet ervan houden (een ander vindt het misschien kinderachtig of niet passend) maar ik vind zo’n cute stuff echt tof!

De Avocado op de voorkant is 3D, hij voelt wat rubberachtig aan.. helaas maakt dat hem ook wel teer aan vlekken.

Hier gaat het natuurlijk om, de kleuren! Veel groen, blauw.. hier en daar een paar aardetinten. Echt de kleuren waaraan je denkt als je het over aan avocado hebt!

Mijn eerste indruk? Heel mooi pigment! Misschien hier en daar wat poederig.. maar daar hebben de meeste, kleurrijke oogschaduwpalettes wat last van. Hoe het palette echt functioneert weet je natuurlijk pas wanneer je hem ook echt (met een borstel) gebruikt..

En of ik onder de indruk ben! Voor deze look gebruikte ik Hass (Outer Corner), Avo (crease), Guacamole (All Over), Green Gold (All Over Topper) Bite (inner corner) en Lime (Under Eye).

Van fall-out heb ik geen last gehad (al verwachtte ik dat ergens wel) en de look bleef tot ’s avonds intact zonder creasen. ย Nochtans gebruike ik een gewone primer (Too Faced Shadow Insurance) en geen glitter glue.

Erg tevreden over mijn aankoop dus! Het enige nadeel? Bereid je voor op een paar vragen als “Oh, is ’t al St Patricks Day?” ๐Ÿ˜‰

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.