Review // Garnier SkinActive HydraBomb Gladmakend Oogmasker

Een review van het ‘Garnier SkinActive HydraBomb Gladmakend Tissue Oogmasker’, hoeveel langer kan een productnaam eigenlijk worden? Hopelijk past de titel wel op de blog ๐Ÿ˜‰ Dit masker (de hele naam herhaal ik maar niet meer) zou heerlijk verkoelend aanvoelen en moeten helpen tegen kraaienpootjes. Let’s find out…

Heel enthousiast was ik vorig jaar wanneer deze maskertjes uitkwamen, een heel nieuwe “hydrabomb”-serie werd aan het bestaande Garnier gamma toegevoegd. Over het “Hyaluron Shot” masker (zie hier) was ik al erg tevreden, en ook dit oogmasker belandde tijdens een actie in mijn mandje.

Ik had het nog nooit eerder gezien, een masker speciaal voor het gevoelige gebied rond de ogen! Gek is het niet, want het is een plaats waar je snel rimpeltjes kan krijgen en waar enige verzorging dus wel aangewezen is.

De instructies zijn simpel, de bedoeling van het product duidelijk.

Ik bewaarde mijn masker in de frigo, voor een extra koel effect!

Het lospeuteren van de twee verschillende tissues was even zoeken (en niet zo handig, want ze krulden erdoor op) en van een “beschermende folie” zoals bij de instructies omschreven heb ik niks gezien. Misschien zat het er bij de mijne -per ongeluk- niet bij en kleefden de twee helften daardoor aan elkaar..?

Een waanzinnig resultaat kun je na eenmalig gebruik natuurlijk niet verwachten, al zorgt hyaluron (een van mijn favoriete skincare ingrediรซnten!) altijd wel voor een (tijdelijk) plump effect!

Het masker is vooral relaxerend, en heerlijk verkoelend. Even 15 minuten ontstressen!

Nog een pluspunt is dat je het overtollige product na gebruik gewoon kunt inmasseren (geen gedoe met warm water, zeep..). Ook de prijs is top, de kraaienpoot maskertjes kosten namelijk maar 2.99!

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.