Review // l’Oreal Color Queen Oilshadow in Extraordinaire

Geen tikfout in de titel, l’Oreal doopte deze oogschaduw “oilshadow”. Oogschaduw met een tikkeltje olie dus! Colourpop, Essence en Catrice kwamen al eerder met dit soort product. Kan l’Oreal aan hen tippen?

Alwéér een review van een l’Oreal product, ik weet het! Maar er was onlangs zo’n mooie actie (1+1 gratis!) bij Kruidvat dat ik nu eenmaal veel van het merk te testen heb.

Al langer spraken de oogschaduwen (Oilshadow) van l’Oreal mij aan. Mooie kleuren, mooie formule.. maar ik heb al zoveel en 8 euro voor één kleur vind ik eigenlijk niet min (ik heb het eerder voor palettes).

Ik koos uiteindelijk (na wat getwijfel) voor het de mooie duochrome (roze/goud) “Extraordinaire”.

How pretty! En, helaas, wat een crappy verpakking. l’Oréal vind ik vaker qua look wat oubollig. Prijs/kwaliteit niet in balans.

Mijn Oilshadow zat wel heel los in het doosje, met enkel een dotje lijm. Pff, voor 8 euro kan dat toch beter..

Hoewel ze onlangs wat producten uitbrachten die qua verpakking een stuk moderner ogen hoort deze hier dus helaas niet bij. Jammer.

Gelukkig is de inhoud niks minder dan kwaliteit! Hoe mooi! Ik hou sowieso van duotone producten, en roze/peach en goud is altijd een geslaagde combinatie.

 

Op het ooglid valt de Oilshadow wat subtieler uit, ook al kun je het effect versterken door hem (achteraf) aan te brengen met je vinger. De glans is heel mooi, en niet te metallic (ik kan wat glitter wel smaken, maar niet iedereen is er fan van).

Extraordinaire is ook echt buitengewoon, het is een kleur dat niet elk merk in het gamma heeft. De kwaliteit van het product zelf is ook top, zeer mooi en blijft lang zitten (met primer)! Top! Mijn enig puntje van kritiek is de verpakking, die een product van 8 euro onwaardig is. Nog een reden te meer om te wachten op een mooie promo en dan in te slaan! 😀

Iconic en Sky High (beide tinten blauw) staan nog op mijn wishlist! Welkeen is jouw favoriet? Je vindt alle kleuren hier!

xoxo

Fie

Ps. Volg je me al op Facebook en/of Instagram?

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.