Let’s get personal // Wij zijn gaan samenwonen!

Bijna twee weken (oh!) te laat, maar alsnog een gelukkig nieuwjaar! Zijn we écht al 2 weken 2020? De tijd ging razendsnel, we hadden het razend druk, en de blog… die werd helaas (en gelukkig tijdelijk) on hold gezet. Wat ik dan wel deed..?

We hadden beslist om begin januari te gaan samenwonen. De eerste week van ’t nieuwe jaar was er  dus meteen eentje met verlof… maar zonder vakantie. In slechts 3 (!) dagen tijd hebben we twee inboedels samengevoegd. Mijn bijna-man (20/02!) is bij mij ingetrokken.

Enkele dagen zag ons leven er zo uit: overal wasmanden, fleecedekens,.. een hele hoop om te sorteren en een plekje te geven. De foto hierboven is de inhoud van zijn keuken, die ik in één namiddag verwerkt heb in mijn keuken. We moesten beide wat snoeien in onze verzameling potjes (genoeg om een eigen Ikea op te starten), kopjes (genoeg om een koffiebar mee te runnen) en ander keukengerij. Alcoholische drank hebben we trouwens ook voor jaren ver. Ongelofelijk hoeveel we samen hadden!

Zijn tafel bleek de perfecte aanvulling op mijn keuken! Eigenlijk passen al onze spullen erg goed samen, en hebben wij zelf alvast niet het idee dat er een soort mikmak is ontstaan.

Zijn monstera (daarvan hebben w eer beide één trouwens, zo’n mooie planten!), zijn tajine.. mijn tafeltje, mijn kaarsenpotje. Een perfecte mix.

Mijn (ietwat lompe) salontafel maakte plaats voor verschillende bijzettafeltjes, met deco die we ofwel al hadden of samen hebben geshopt. Het schepenvelletje had ik al langer, maar komt nu eigenlijk veel beter tot zijn recht.

Alhoewel de speelgoedbakken van mijn dochter naar boven gingen (echt vaak speelt ze toch niet meer) blijft er natuurlijk ook plaats in huis voor haar. Wij vormen een gezin, en hier wordt geleefd.. hier ligt er eens een tekening op tafel, of staat er een op school gemaakt kunstwerkje op de kast.

Ik ben héél erg blij met hoe het geworden is (iedereen trouwens!) en ik zie ons hier nog heel veel fijne momenten beleven. Sowieso is het tijdelijk (wij zijn aan het bouwen) maar dat wilt niet zeggen dat het daarom minder gezellig moet zijn! 😉

Nu we niet meer heen-en-weer moeten verhuizen (voorheen trokken we steeds afwisselend een week naar elkaar toe) wilt dat zeggen dat we beide meer rust hebben. Letterlijk en figuurlijk. Alles valt op z’n plooi en we hebben beide weer een echte thuis.

Dat wilt ook zeggen dat ik weer meer tijd zal hebben voor hobby’s, voor make-up, voor mijn blog.. en  ook dat maakt mij blij! 🙂

xoxo

Fie

Instagram // Facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.