Review // Action Natural Nepwimpers

De prijs van nepwimpers doet er niet zo toe. Ik heb er hele goeie dat ik gewoon kocht via AliExpress!  Toen ik deze zag in Action heb ik dus niet lang getwijfeld, en heb ik ze gewoon gekocht om uit te testen.

‘Natural Lashes’, voor mij hoeft het niet over-the-top te zijn. Een natuurlijke, dagelijks draagbare wimper is waar ik naar opzoek ben. In dit doosje zitten 5 paar, Ze zien er allemaal iets anders uit (al is vooral de bovenste opvallend, euh, opvallender).

Duidelijke uitleg, niks bijzonders.

Er zit een tube lijm bij, je kan natuurlijk ook gewoon een tube DUO (of wat anders) gebruiken als je die liggen hebt.

Niet handig: over de hele lengte zijn de wimpers vastgeplakt aan het doosje! Met echt stevige lijm, die niet makkelijk los te pulken is (en al zeker niet zonder de wimper uit te vorm te halen).

Je kan de wimperlijn er wel overheen aanbrengen, maar erg netjes ziet het er niet meer uit..

Bij één van de wimpers kleven zelfs de haartjes zelf aan elkaar vast. Geen mooi zicht!

Als je ze (uiteindelijk) opgeplakt krijgt is dit het resultaat.. zeer natuurlijk, met enkele “uitschieters” die wat gek staan. Nee… ik ben geen fan van de vorm. Bovendien vallen de lijm(resten) erg op als je je ogen gesloten houdt.

Na een halve dag… hangen ze meer los dan vast. Jammer! Volgens mij is de rand gewoon te dik om mooi te blijven kleven (te onbeweeglijk, te vast..). Aan de rechterkant zie je trouwens goed de lijm tussen de haartjes zitten (en dat zat er al!).

Goedkope wimpers kunnen zeker een succes zijn, maar dat zijn deze van Action (1.12 euro) helaas niet..

xoxo

Fie

Facebook / Instagram 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.