Review // l’Oreal Age Perfect Lipstick in Beautiful Rosewood

L’Oréal bracht met Age Perfect een nieuwe make-up lijn uit. Eentje speciaal ontwikkeld voor dames met een rijpere huid. Maar dat wil niet zeggen dat niet iedereen van de voordelen die deze lijn te bieden heeft kan genieten! Deze lipsticks zien er vrij bijzonder uit, dus ik moest – 😉 – ze wel proberen!

Laten we eerlijk zijn, L’Oréal heeft vaak niet zo’n leuke verpakkingen. Meestal wat oubollig, goedkoop aanvoelend (hoewel het geen heel goedkoop merk is) met veel goud en plastiek. Deze lijn is -helaas- niet anders, al werden er meer witte elementen in verwerkt.

De kleur die ik koos is 105 “Beautiful Rosewood”. Lipproducten met “Rosewood” in de naam spreken mij altijd wel aan. Het zijn vaak zachte tinten, die wat zweven tussen roze en nude. Niet barbie, niet very classic. Een mooie mix!

Een ook deze kleur is niet anders (al lijkt hij wel feller op de swatch).

Ook in de huls lijkt hij best wel opvallend, maar mispak je niet! Door de balsem in het midden van de  age perfect lipstick wordt de kleur wat getemperd wanneer je hem aanbrengt.

Je ziet meteen dat deze lipstick van twee markten thuis is: een mooie kleur en een goeie verzorging! Alles in één! De verzorging is verrijkt met jojobaolie en vitamine B5. Ideaal voor het opvullen van fijne lijntjes in de lippen. Een plus voor de dames met een iets gevorderde leeftijd, maar ook zeker een plus voor “jonkies”. Een goeie verzorging is altijd welkom!

Voila! Zo ziet  hij er dus uit wanneer de twee componenten samen worden ‘gemixt’. Zacht, maar toch duidelijk dat je wat op hebt. Eigenlijk past deze lipstick bij elke look!

Waar ik het meest schrik voor had was dat de age perfect lipstick (door de balsem) absoluut niet langhoudend zou zijn. Daar had ik het flink mis! Een snelle hap of drankje overleeft hij zeker (al wordt hij wel wat matter, de kleur blijft even mooi). Na een echte maaltijd moet je wel wat bijwerken, maar dat is met elke (niet vloeibare) lipstick zo dus dat zie ik ook niet als een minpunt.

Bovendien is hij heel comfortabel, eigenlijk merk je niet dat je lipstick op hebt! Ik ben benieuwd of de overige (fellere) kleuren ook zo’n lange houdbaarheid hebben..

L’Oréal Age Perfect Le Rouge Lumière (zo heet hij voluit!) is oa te koop bij Kruidvat voor 15.99 euro!

xoxo

Fie

Facebook / Instagram

You May Also Like

1 Comment

  1. Tessa 11 november 2019 at 10:21

    dit klinkt als een fijne lipstick

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.