Review // Revolution x Soph Extra Spice Palette

De laatste tijd koop ik veel minder palettes. Waar ik eerst hele reeksen verzamelde, laat ik ze nu steeds meer links liggen. Ik heb gewoon zoveel. Toch kon ik aan deze niet weerstaan..

Ik kocht het Revolution X Soph (een beauty YouTuber by the way) palette in Breda, toen we onderweg naar Amsterdam een tussenstop maakten. We gingen even binnen in de plaatselijke Kruidvat, en mijn oog viel meteen op de shiny rosé gouden verpakking.

Erg mooi om naar te kijken, lastiger als je ‘m op foto wilt vastleggen 😉

Op de achterkant van het doosje, een overzicht van welke kleuren je binnenin kan vinden.. en niet onbelangrijk, de vermelding dat dit palette Cruelty Free is. Geen dierproeven dus! Absoluut belangrijk.

En ook het palette zelf is een streling voor het oog, Revolution x Soph is een erg mooie collab geworden!

Yet again, erg shiny en dus moeilijker te fotograferen 😉

Hoe mooi de buitenkant dan wel mag zijn, het zit natuurlijk vanbinnen! Snap je nu waarom ik dit palette niet kon laten liggen? Echt alle kleuren spreken me aan. Van het zonnige geel tot het flamboyante fuschia en het shimmery blauw.

Elk van deze kleuren zijn er die ik zou gebruiken. Het enige wat ik een beetje mis is een goeie “basis kleur”, een zacht beige of crème.. die gebruik ik standaard onder elke look, en het is handig om er in elk palette een te hebben. Al vinden anderen het dan weer overbodig.. het is een persoonlijk iets. Sommigen vinden zwart dan weer onmisbaar, voor mij hoeft het niet persé (een puur zwart zit er trouwens wel in).

Het pigment is iets minder dan dat van bijvoorbeeld Anastasia Beverly Hills. Maar wat verwacht je dan ook, hij kost ook maar 1/4de van een ABH palette! Voor 12 euro is dit echt héél erg goed, veel andere (duurdere!) merken kunnen hier niet aan tippen. Check vooral het fuschia (twenty-one) dat was toch één van de kleuren waar ik het palette voor kocht.

Felle looks, maar ook neutrale “every day” make-up, het Revolution x Soph Extra Spice palette is erg veelzijdig.

Ik ben dus erg tevreden met mijn meest recente budget-aankoop! Het bevat kleuren die ik nog niet had, en het pigment is fijn (bovendien weinig fall-out).

Het Revolution x Soph palette is onder meer te koop bij Kruidvat en Boozyshop.

xoxo

Fie

Instagram / Facebook 

 

You May Also Like

2 Comments

  1. Tessa 17 oktober 2019 at 10:54

    wat een mooi en budget vriendelijk palette

  2. Kool Family 16 oktober 2019 at 22:27

    Mooi! Ik heb alleen zo een dingetje dat ik aangetrokken wordt door al die felle kleuren, maar dat dan alleen de neutrals opgebruikt geraken.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.