Let’s get personal // Amsterdam in foto’s

Enkele maanden terug gingen we voor enkele dagen naar Amsterdam. De foto’s – althans een deel ervan πŸ˜‰ -, en onze bevindingen/tips post ik hier!

We verbleven niet in Amsterdam zelf, dat leek ons wat druk (lawaaierig) en bovendien is het niet zo handig om met een auto in Amsterdam centrum rond te rijden.

We verbleven in dit hotel in Mijdrecht, niet zo heel ver van Amsterdam. Het plan was om met de auto naar de hoofdstad van Nederland te rijden, maar het receptiepersoneel gaf ons te tip naar het station van Abcoude te rijden, en van daaruit de trein te nemen naar Amsterdam. Super tip was dat! Het ging inderdaad heel makkelijk.

Van Abcoude had ik nog nooit gehoord, maar blijkbaar wonen er best veel BN’ers (Bekende Nederlanders). Gek eigenlijk, want erg groot is het niet (wel gezellig!).

Dineren bij het hotel zelf.

Hello Amsterdam! Op dag één maakten we een rondvaart op het kanaal, ideaal om een overzicht van de stad te krijgen.

Fietsen… typisch Nederland natuurlijk πŸ˜‰

De grote (overdekte) bloemenmarkt in Amsterdam.

En alles wat je maar kan bedenken in een weed jasje πŸ˜‰ alles wat je kan bedenken met CBD.. they got it.

Heel impressionant en zeker een bezoekje waard: het Rijksmuseum. Veel andere foto’s durf ik niet posten omdat er ook mensen (herkenbaar) op staan en zij uiteraard geen toestemming gaven om online te staan.

Β 

Nog een must-visit, het HardRock Hotel, ik was er nog nooit eerder naar eentje geweest! De cocktail op de laatste foto is alcoholvrij.. maar bevat wel Red Bull πŸ˜‰ enkel voor liefhebbers van het energie-opwekkende drankje dus.

Wie Amsterdam zegt, zegt AndrΓ© Hazes.

Niet zover daarvandaan gingen we iets drinken bij “the school of life”, een erg leuk concept! Unplugged, dus je kan er niet op je laptop tokkelen maar in de gezellig ingerichte zithoeken vind je erg veel leuke boeken en spelletjes waarbij je elkaar allerlei interessante vragen kan stellen.. over zaken kan filosoferen.. en het beste van dit alles? Al die boeken en kaarten zijn daar gewoon te koop!

Super, zo’n paar dagen Amsterdam.. je kan er natuurlijk veel meer tijd doorbrengen! I ain’t seen nothing yet πŸ˜‰

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.