Review // Neutrogena Skin Detox Hydro Gel Masker

Neutrogena. Sinds jaar en dag te vinden in de apotheek, en sinds kort ook bij Kruidvat! Dagcrèmes en serums heb ik in overvloed, maar van maskers heb je nooit genoeg.. dus besloot ik er eentje te testen.

Pas nu valt me eigenlijk op hoe (bijna) de volledige voorkant van de verpakking in het Duits is. Voor ons Nederlandstaligen is het natuurlijk wel best verstaanbaar, ik had er eerder nog geen aandacht aan geschonken en zie nu dat het online op alle foto’s ook zo is.

Wat een “Tiefenreine” huid is? Geen idee, maar de kleine lettertjes zeggen me dat het wilt zeggen dat dit masker dient om de huid een “diepe reiniging” te geven. Aha!

Verder staat er vermeldt dat 1 masker gelijk staat aan 1 flesje serum (de inhoud is inderdaad 30 ml) en dat het masker uit twee delen bestaat voor “de perfecte pasvorm”.

Easy peasy: gezicht reinigen, maskertje erop (folie eerst verwijderen) en 15-30 minuten laten intrekken. Daarna kun je het overtollige serum gewoon in masseren.

Dit doet me denken aan de befaamde “Hydro Bomb” maskers van Garnier. Ook die bevatten een volledig flesje serum en hebben een folie die verwijderd dient te worden.

Dit type masker zijn mijn favorieten, je kan ze lang laten intrekken (hallo warm bad of TLC programma, Netflix..) en je hoeft ze achteraf niet af te wassen/schrobben.

Het is echt een soort silicone die je aan moet brengen op je gezicht, dat had ik niet verwacht! Ik dacht dat het een tissue ging zijn. Dat het masker uit twee delen bestaat werkt bij mij erg goed, beide bleven netjes op z’n plek zitten. Anderen ervaren het dan weer als een nadeel..

Het resultaat? Een heerlijk zachte huid! En het zeewier extract zorgt ervoor dat poriën grondig worden gereinigd. Top! Voor mij is dit masker zeker een tweede (en derde,…) aankoop waard. Ook het andere Neutrogena masker wil ik graag proberen! Zou ik (net als bij Garnier) tevreden zijn over ze allemaal?

Het Neutrogena Skin Detox HydroGel masker is oa te koop bij Kruidvat voor 3.99 euro!

xoxo

Fie

Facebook / Instagram

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.