Review // Catrice Demi Matt Lipstick in 070 From Rose With Love

Een paar keer verjaar updaten Catrice en Essence hun gamma. Recentelijk was het de beurt aan Catrice! In het vernieuwde schap ondermeer highlighterpennen en deze “Demi Matt” lipsticks..

Ik hou van lipstick. Can’t help it, always have. Natuurlijk was ik dus benieuwd naar deze nieuwe Demi Matte ‘bullet’ lipsticks van Catrice! De verpakking is alvast heel mooi: sleek en toch bijzonder, door de afgeronde hoeken.

Ik koos (ondermeer, ondertussen heb ik drie kleuren) voor deze neutraal roze kleur. 070, From Rose with Love.

De merknaam “gedrukt” in het product, en een poederachtige finish. Ziet er luxueus uit! Volgens een vriendin zouden deze wel wat meehebben van de Powderkiss lijn (mac), maar omdat ik er zelf geen in het bezit heb kan ik niet vergelijken.

Over naar de kleur! Een zachte vs. een gewone swatch. Mooi toch? Je ziet meteen dat je lipstick ophebt, en toch is het een kleur die bij alle andere kleuren past. Alle ooglooks, alle outfits.. deze kun je gerust classificeren als een “daily pink”.

Ik hou van de Catrice Demi Matt lipsticks! Ik voel ze niet zitten, en toch zijn ze best langhoudend. Niet zo langhoudend als een liquid lip, maar die zijn dan ook een stuk minder comfortabel… en moeilijker bij te werken. De Demi Matt lipsticks kun je perfect bijwerken “on the go”, en ze overleven een drankje en een hapje. Ik ben zo tevreden van deze lijn dat ik er prompt twee bijkocht.. een rode en een nude. Voor elke dag de gepaste lipstick, toch?

Well done, Catrice! Deze lipsticks zijn verkrijgbaar bij kruidvat en kosten zo’n 3.99 per stuk!

xoxo

Fie

Facebook / Instagram

You May Also Like

1 Comment

  1. Tessa 21 augustus 2019 at 20:08

    ik vind deze ook echt super fijn

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.