Let’s get personal // Waarom het even stiller is op mijn blog..

Normaliter schrijf ik niet zoveel over mijn privรฉ leven, hier en daar eens een “onze maand/week in foto’s”, maar daar stopt het. Tot nu..

De laatste weken/maanden was het wat stiller op Hola Nova. Heb ik geen zin meer om te bloggen? Geen nieuwe make-up meer gekocht? Wil ik ermee stoppen? Nee, nee en.. nee. Het is gewoon (privรฉ) nogal hectisch geweest. Hoezo dan?

Mijn meest recente foto zegt misschien nog het meest! We hebben onlangs een huis gekocht. Enfin, bouwgrond eigenlijk. Waar -uiteraard- een huis op moet komen te staan. Wie mij goed kent of mijn blog goed volgt valt nu misschien een beetje uit de lucht. Ik was toch alleenstaand? De nadruk ligt op was. Eind februari kwam daar verandering in.

In een klein halfjaar tijd is er dus enorm veel gebeurd en veranderd. Daarom kwam Hola Nova even op de tweede plaats, stoppen wil ik nog lang niet en ik ben dan ook van plan om de pen (eh, klavier) er weer snel bij te nemen. En om meer te posten op instagram, uiteraard! Wie mij daar volgt zag de bovenstaande foto al eens voorbijkomen ๐Ÿ™‚

Dat onze lening werd goedgekeurd door de bank zijn we namelijk gaan vieren in Nieuwpoort!

Het was een stralende dag en hoe vier je beter dan met lekker eten/drinken en zicht op zee?

Maar dat was niet de enige keer dat ik de afgelopen tijd in Nieuwpoort te vinden was, ook familiebijeenkomsten vonden daar plaats!

Ik heb volgens mij nog nooit eerder een foto van mijn dochter geplaatst ๐Ÿ™‚

Het hemd van mijn lief is er eentje van HemdVoorHem, een webshop die ik onlangs leerde kennen. Dit rode overhemd is er eentje in een casual fit, super comfortabel en bovendien strijkvrij (hoera!).

Naar zee gaan is natuurlijk niet het enige wat we hebben gedaan, we werkten ook een puzzel van 500 stukjes af! Een huzarenstukje eigenlijk, het begon ontspannend maar op ’t einde staar je je er echt blind op. Veel respect gewonnen voor mensen die puzzels van wel 1500 stukjes maken ๐Ÿ˜‰

Ook voor leuke apero’s en bij te kletsen maakte ik tijd, met de buurvrouw en de kindjes bijvoorbeeld.. altijd fijn!

Maar buiten veel foto’s van eten staan er ook nieuwe productfoto’s op mijn filmrol.. verwacht je dus gauw aan reviews van nieuwe Catrice producten! ๐Ÿ™‚

xoxo

Fie

Facebook / Instagramย 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.