Let’s get personal // Opgemaakt mei/juni 2019

Misschien ben ik er wat laat mee, maar de afgelopen maanden maakte ik relatief weinig producten op. Er was dus niet zoveel om te laten zien… tot nu!

Weer best veel lege haarproducten deze maand(en)! Ik wil af van mijn vele flesjes (restjes) en gebruik ze nu allemaal op. Het haarmasker van Fructis had ik al heel lang (te lang?). Het is op zich wel een goed product, maar niet onmisbaar voor mij.. mijn haar is is in goeie conditie dus maskertjes zijn geen noodzaak. Op zich was het wel geen slecht product, en ze ruiken allemaal even lekker!

Ultra Doux is mijn favoriete shampoo merk. Geen enkel merk komt in de buurt! Tigi dan nog het meest, maar dat is natuurlijk ook een stuk duurder (en lastiger verkrijgbaar..). De Argan reeks (beige fles) blijf ik opnieuw kopen. De geur is super en hij ontwart mijn lange haren echt goed! (Anders heb ik nogal snel last van knopen)

Ook van de “banana hair food” had ik nog een restje staan. Prima product, niks op aan te merken.. maar voor mij dus niet echt nodig.

Tja, deze komt elke maand terug: de “tan application glove” van Kruidvat. Onmisbaar als je vaak zelfbruiner gebruikt, maar na een tijd scheurt de zijkant. Gelukkig kosten ze niet veel! Ik heb trouwens wel de indruk dat de nieuwe gloves een stuk sterker zijn..

Nog eentje die maandelijks terugkeert: melkmeisje badschuim met honing. Zacht voor de huid en ruikt heerlijk!

Over sleepy schreef ik een review, ik ben zo weg van deze lijn van Lush dat ik ondertussen de grote pot bodylotion Γ©n de douchegel kocht! Of ik de douchegel opnieuw zou kopen weet ik niet (die is toch best duur) maar de lotion is zeker zijn geld waard!

Over deze tandpasta van Signal heb ik geen opmerkingen. Of hij echt whitening is..? Moeilijk te zeggen.. ik vind hem wel glans geven maar vind het moeilijk om te vergelijken met andere pastas.

Van zodra ergens vanille inzit scoort het bij mij extra punten πŸ˜‰ deze scheergel is helemaal prima! Ik heb er niks op aan te merken.

Nog eentje die al vaker voorbijkwam: Original Skin van Origins! Dit is mijn 5de potje gok ik.. erg tevreden van dus πŸ˜‰

Deosticks gebruik ik door elkaar. Rexona, Dove, Nivea… eigenlijk merk ik geen gigantisch verschil. Van spuitbussen ben ik niet zo’n fan.

Nog een favorietje sinds jaren: Inside Eye Highlighter pen van Catrice. Ik weet niet het hoeveelste lege potloodje dit is.. 10? 15? Hoe je hem gebruikt lees je hier!

xoxo

Fie

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.