Review // Maybelline Matte Ink Liquid Lipstick in 125 Inspirer

Mijn kasten zijn gevuld met (letterlijk) 101 lipsticks. Verschillende kleuren, verschillende merken. Het is niet zo vreemd dat ze niet allemaal evenveel aandacht krijgen, ik heb toch mijn favorietjes.. waaronder de Matte Ink Lipsticks van Maybelline!

Een goeie lipstick hoeft niet duur te zijn. Jeffree Star vind ik top (maar met een kleine 20 euro per lipstick niet spotgoedkoop). Maybelline is minstens evenwaardig maar heeft een veel kleiner prijskaartje! Dreamer,ย Lover en Pioneer had ik al een eindje in mijn collectie, onlangs voegde ik daar nog 3 kleuren aan toe. 125 Inspirer is er daar eentje van.

De Maybelline Matte Inks hebben een van de makkelijkste applicators. Een soort druppelvorm met een opening in het midden waardoor overtollig product opgevangen wordt. Door de spitse punt is het aanbrengen van de lipstick erg makkelijk!

Ahem, niet mijn netste swatch ooit ๐Ÿ˜‰ nog voor hij kon drogen gebeurde er een kleine hapering. Soit! Zo lang de kleur maar duidelijk is. Inspirer is een draagbare, doffe roze kleur. Een “everyday colour” als het ware. Hoewel ik hou van felrood zoals Pioneer of oranje zoals Dancer (review volgt) zijn de eerder neutrale kleuren wel diegene waar ik het vaakst naar grijp.

Volledig dekkend in รฉรฉn laag en zoals ik van Maybelline gewend ben… Comfortabel, fantastische formule en hij blijft uuuuren op z’n plek zitten. 24hrs? Het zou kunnen lukken! Na wat uren droogt de formule iets uit, maar dat is simpel te verhelpen door er een doorzichtige lippenbalsem over aan te brengen. Ik ben helemaal om!

Maybelline Matte Ink Lipsticks zijn onder andere (vaak in promotie) te verkrijgen bij Kruidvat en kosten zo’n 11 euro per stuk.

xoxo

Fie

You May Also Like

1 Comment

  1. Tessa 8 juli 2019 at 18:21

    mooie zomerse kleur

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.