Let’s get personal // Mijn summer ’19 wishlist!

Cocktails, goed weer en goed gezelschap! Meer wenst een mens toch niet in de zomer… of wel? Wat staat er nog op mijn wishlist?

Zomers parfum

Wie mij volgt weet dat ik al een tijdje Velvet Teddy van Mac gebruik! Mijn all-time favoriete parfum, alleen jammer dat hij zo zwaar is. De wat donkere, zoete geur past niet altijd in de warme zomermaanden.. dan heb ik liever iets frisser! Hét ultieme zomerparfum voor mij vond ik al, Fever van Jimmy Choo! Vanille, warm en kruidig.. maar ook een beetje fruitig. Een goeie mix en niet te overheersend!

Planten – Bloemen

Een gek item op een wishlist? Wel nee! Planten en bloemen brengen zoveel leven in huis en geven ’t net dat ietsje “meer”. De zomer (met het zonnetje) is een perfecte periode om wat energie te steken in het (opnieuw) tot leven wekken van kamerplanten.. De monstera op de bovenste foto kocht ik recent en kreeg al een mooi plekje bij het raam!

Niet alleen mijn huis maar ook mijn tuin wil ik trouwens wat meer gaan aankleden.. nog iets op mijn wishlist is dus een picknicktafel, liefst met stang om lampjes en luchtplantjes aan te hangen!

De perfecte bikini

En die vond ik dankzij Hunkemöller ook al! Ik hou ervan dat hun badmode in zoveel leuke kleurtjes en prints te verkrijgen is, navy, zwart of wit.. enkel streepjes? Nee hoor! Hun assortiment is zoveel uitgebreider! Eigenlijk draag ik altijd een badpak, maar deze zomer wou ik toch wel echt een bikini. Deze in een berry kleur sprak mij meteen aan.. de kleur is opvallend, de details (scallop trim, touwtjes, kwastjes) heel erg mooi. Bovendien vind ik het broekje (door de bredere zijkanten) heel flatterend!

Goeie summerproof skincare

Zonnecrème moet je (om goed te zijn) om het x aantal uur opnieuw aanbrengen, afhankelijk van de SPF factor. Een BB-crème met factor 30 lijkt dus interessant… maar is het dat ook? Na verloop van tijd biedt hij geen bescherming meer. Ik ga dus nog opzoek naar een goeie spray om mijn gezicht doorheen de dag te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon.. en blotting paper die acné en ‘excess oil’ tegengaat!

Keep you posted 😉

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.