SkinCare // Lush Tea Tree Toner Tabs

Er zijn maar weinig (durf ik zeggen geen?) producten van Lush waar ik niet tevreden over ben. Natuurijk testte ik nog niet alles uit, één iets waar ik nog heel benieuwd naar was waren hun toner tabs… maakten ze mijn verwachtingen waar?

Een toner ken ik, iets wat je huid heel intensief reinigt en je vaak gebruikt na je reguliere facewash. Een bruistablet ken ik uiteraard ook.. maar de combinatie van beide? Dat was nieuw!

Zo zien ze eruit! Relatief kleine tabletjes, heel bleek muntgroen van kleur. In dit geval (deze met tea tree) staat er een T op in reliëf.

Maar wat is nu de bedoeling? Hoe gebruik je deze toner van Lush?

Simpel eigenlijk! Veel mensen stomen af en toe hun gezicht, het zet de poriën open en zorgt ervoor dat je heel makkelijk dode huidcellen en overtollig talg kan verwijderen. Je gezicht stomen kan met een speciaal apparaat.. of gewoon met een kookpot! Je brengt het water niet aan de kook, maar laat het wel zodanig warm worden dat er damp vanaf komt. Het enige wat je dan moet doen is er met je gezicht boven, liefst in een “cocon” gemaakt door een handdoek over je hoofd en de pot heen te leggen. Easy en heel efficiënt!

De Lush Tea Tree Toner Tabs voegen net een beetje éxtra toe aan dit “me time” momentje.

Tea tree staat bekend om haar antibacteriële en desinfecterende eigenschappen en gaat onzuiverheden (die acné veroorzaken) te lijf. Aloë vera werkt verkoelend en bijzonder zacht op de huid. Sowieso had ik in het verleden al heel goeie resultaten met producten die Tea Tree bevatten!

Het lijkt wel een mini bathbomb! Ik had niet verwacht dat het zo’n effect ging hebben. Je zag zelf duidelijk dat de damp ietwat van kleur veranderde en beter zichtbaar werd! Het heeft dus zeker effect.

Ik rondde af met de liquid peel van The Body Shop, het is opvallend hoeveel meer dode huidcellen je kan verwijderen na het stomen!

Zeker een aanrader dus, een echte opkikker voor je huid! Een toner tab kost bovendien maar 1.5 euro, geen reden dus om het niet eens uit te proberen..

xoxo

Fie

Facebook / Instagram

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.