Review // Essence Maximum Definition Mascara

Wie mijn blog volgt weet dat mijn all-time favoriete mascara er eentje van Max Factor is. Top ding, met een (helaas) best hoog prijskaartje.. vond ik bij Essence een waardig, budgetproof alternatief?

De Maximum Definition Mascara van Essence valt met zijn knaloranje metallic verpakking lekker op! Ik kocht hem voor het eerst een tijdje terug, wanneer mijn favoriete mascara op was (normaal heb ik altijd een back-up, toen dus niet) en ik er écht geen 18 euro voor neer wou tellen!

Dit is waarom hij mij zo aansprak; het borsteltje leek wel erg te lijken op dat van Max Factor Masterpiece Max! Wat veel mensen vergeten is dat niet alleen de formule van een mascara belangrijk is, maar de vorm van het borsteltje zo mogelijk nog meer invloed heeft. Ben je dus erg tevreden over een mascara maar hij is wat prijzig? Ga eens kijken of Essence, Catrice,.. niks gelijkaardigs heeft!

Ik persoonlijk hou van dit type mascara borsteltje: korte, silicone haartjes. Geen kans op spinnenpoten!

Essence – Max Factor (een oudere, en dus drogere mascara vandaar de klontjes)

Zie je hoe gelijkend ze zijn?

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk: hoe presteert de mascara?

 

  

 

Met en zonder mascara! Wat een verschil! Zoals ik verwachtte door de vorm van het borsteltje separeert deze Essence mascara erg mooi, hoeveel laagjes je ook aanbrengt… nooit last van klonters of spinnenpoten!

Ik heb er eigenlijk helemaal niks op aan te merken.. de mascara doet het erg goed en is in mijn ogen een waardige vervanger voor vele andere, duurdere varianten! Hij brokkelt niet en blijft de hele dag muurvast zitten. Ik koop nooit waterproof, dus daarover oordeel ik niet.

Essence Maximum Definition Mascara kost 2.89 euro (!) en is te koop bij Kruidvat!

xoxo

Fie

Facebook / Instagram 

 

You May Also Like

1 Comment

  1. Tessa 16 mei 2019 at 09:27

    Wat een mooie mascara en geen geld

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.