Review // ColourPop Lippie Stix Matte X in New Rules

Een tijdje geleden plaatste ik een (drie, kuch) bestellingen bij ColourPop. Gratis world wide shopping? Dat kon ik niet voorbij laten gaan. Een van de producten uit een van die bestellingen was de Lippie Stix in New Rules!

Wat was er eerst? Het liedje of de Lippie Stix? Geen idee! Wat ik wel weet is dat New Rules mij meteen aansprak, volgens ColourPop een “Dusty Mauve” waarin je de geschiedenis kan herschrijven. Ik zou hem anders omschrijven: als een “Berry” kleur.

New Rules is een lipstick uit de “Matte X” serie, een hรฉรฉl matte formule die (althans volgens ColourPop) comfortabel aanvoelt en toch de allures van een liquid lipstick heeft.

Daarom wou ik absoluut wat LippieStix bestellen: hun slanke vormgeving maakt hen heel gemakkelijk om aan te brengen! Je verliest natuurlijk wel wat product (wat op zich geen ramp is.. ik heb nog nooit een lipstick opgemaakt), maar je wint in gebruiksgemak.

Niet gelogen: de pigmentatie is intens! Deze swatch op mijn arm is nog steeds niet volledig weg.. ik swatchte op woensdag en schrijf dit artikel op maandag. Om het wat te kaderen: ik heb het er ook niet specifiek proberen af te schrobben, dan was hij vast wel al eerder helemaal vervaagd.

New Rules brengt heel makkelijk aan en droogt matte op, zonder erg uit te drogen. Ik draag er voor het (extra) comfort wel een lippenbalsem onder (deze van Dr Lipp), dat zorgt er voor dat hij ook wat eerder slijt.. op zich vind ik dat niet zo erg, want New Rules is makkelijk aan te brengen (makkelijker dan een Liquid Lipstick).

LippieStix (in Matte X) zijn dus comfortabel, longlasting en vooral… budgetproof! Een LippieStix kost (als er geen promotie is) 6 USD of nog geen 5.5 euro. ’t Enige minpuntje is dat ze niet makkelijk verkrijgbaar zijn. Je kan ze bestellen via de ColourPop website, maar dan betaal je ofwel verzendkosten.. of douanekosten. Enkele keren per jaar rekenen ze geen shipping aan, hoe klein je bestelling ook is! Het is dus zeker de moeite waard dat in de gaten te houden ๐Ÿ˜‰

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

You May Also Like

1 Comment

  1. Tessa 9 mei 2019 at 12:08

    Wat een mooie kleur

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.