Let’s get personal // Opgebruikt in april ’19

En toen was het alweer mei.. wauw, dat ging toch wel erg snel? Benieuwd naar welke producten ik allemaal opgebruikte in april? Het is best een lange lijst geworden..

Blogberichten over opgemaakte producten vind ik persoonlijk erg fijn om lezen, ik schreef er alleen zelden één! Opgebruikte producten belanden nogal snel in de vuilbak (zonder erbij stil te staan), vanaf nu bewaar ik ze in een vilten zakje tot de maand om is! Deze (erhm, vorige) maand maakte ik wat restjes op, vandaar dat ik heel wat artikelen te bespreken heb… let’s get started!

De conditioner was al lang op en nu is ook de shampoo helemaal leeg (dat laatste innimini beetje kreeg ik er echt niet uit..). Colour Goddess van Tigi wordt een rebuy! Mijn haar werd er heerlijk zacht van en hij ruikt zoooo lekker, naar karamel! De prijs voor losse flessen is best hoog, maar gelukkig zijn er op Bol of FeelUnique vaak duopakken in aanbieding! Zo kocht ik deze + de conditioner voor 18 euro.. valt best mee, toch? Zeker als je weet hoe groot (750 ml) deze flessen zijn.

Nog eentje uit het Tigi gamma: Resurrection. Nog intensief voedender dan de oranje variant hierboven, met een ietwat zoete snoepjesachtige geur. Heb je je haar ontkleurd? Droge puntjes? Dan zou ik je eerder deze aanraden! Omdat mijn haar nu in heel goeie conditie is én ik gek ben op de geur van Colour Goddess krijgt die (op dit moment) mijn voorkeur.

Zo vervelend trouwens dat conditioner al-tijd eerder op is dan shampoo. Vaak is een fles conditioner dan zelfs nog kleiner dan een fles shampoo (whyyyy), dat is bij Tigi (gelukkig) niet het geval maar toch gaat de conditioner er veel sneller door.

One Ginger Morning van Treacle Moon. Ouderwetse limonade geur in een flesje, heerlijk oppeppend! Ik heb niks aan te merken op deze douchegel.

Nog een douchegel: Miel de Lavande, ik hoopte dat deze goed zou aansluiten bij mijn favoriete bodylotion.. en dat doet hij ook! Nadeel aan deze douchegel is dan weer dan je er nogal snel (te) veel van gebruikt.. hij schuimt niet en is heel dun waardoor je maar blijft bijnemen. Ook heeft de fles geen heel grote inhoud, zodat je er snel doorheen bent. Beetje jammer! Veder wel een heerlijke geur.

Scrub van Bourjois. Ik weet niet hoe lang ik deze al in mijn kast had staan… jaren, echt. Misschien kun je deze af en toe nog vinden bij Action, maar anders is hij (volgens mij) niet meer verkrijgbaar.. beetje jammer, want het is echt wel een goed product! Ik ben van plan nu het kruidvat eigen merk eens te testen!

Als ik geen Tigi gebruik ga ik steevast voor Ultra Doux. Hun maskertjes zijn echt héél erg goed! Ik gebruik ze waneer ik nog shampoo over heb, maar geen conditioner meer. Deze met arganolie is heel voedend en maakt je puntjes zacht.

Ik gebruik zelden een spray deodorant, maar stick gebruik ik dagelijks! Ik heb niet echt een favoriete merk, ik koop gewoon wat in de aanbieding is. Nivea en Rexona vind ik eigenlijk even goed!

Nog een deodorant.. een heel bijzondere dan nog wel. Deze breng je aan voor het slapengaan (jawel!) en hij werkt de gehele volgende dag! Echt een aanrader! Ik gebruik zowel de varianten van Rexona als van Dove, behalve de geur merkte ik geen grote verschillen.

Hop nog een deodorant.. in deze zat sowieso maar een restje meer. Ook Bourjois deodorant ging (bij kruidvat) een hele tijd terug uit het assortiment. Ik vond het gewoon zonde om hem zomaar weg te gooien!

Wie mijn blog volgt zag deze al eerder voorbijkomen: Melkmeisje Honing bad- en douchecrème. Ik gebruik hem steevast als badcrème, schuimt goed en ruikt heerlijk zoet! Hij blijft nog een tijdje in de badkamer hangen en irriteert de huid van mijn dochter (die het vaakst in bad gaat) helemaal niet.

Listerine White.. heeft het echt een whitening effect? Bwa.. misschien niet (al zie je natuurlijk pas bij langdurig gebruik resultaat) maar ik vind het wel fijn om mondwater te gebruiken en deze is niet te sterk van smaak.

Nog steeds mijn favoriete foundation: Mac Studio Fix Fluid. Ruikt naar industriële verf (echt…) maar werkt (voor de vette huid) heel erg goed! Ik had NW15, maar die was misschien net iets te donker. In de zomer gebruik ik weinig/geen foundation dus voorlopig koop ik geen nieuwe.

Vreemde eend in de bijt maar in zekere zin ook “opgebruikt”, deze handschoen om zelfbruiner mee aan te brengen! Ik kocht hem bij Kruidvat voor 2.99 en wou deze tip toch graag met jullie delen: zelfbruiner aanbrengen gaat zoveel makkelijker hiermee! Heb jij steeds vlekken of strepen als je je handen gebruikt? Probeer het dan zeker eens met dit speciale handschoentje! Ik gebruik hem 3 a 4 keer per week en ben er echt heel erg blij mee (of was.. ik ben dus aan een nieuwe toe!)

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

You May Also Like

1 Comment

  1. Kool Family 3 mei 2019 at 20:06

    Ik vIND dit een super grappige en leuke rubriek en sta er altijd van versteld hoeveel je opgebruikt, ik sta daar ook echt niet bij stil.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.