Skincare // The BodyShop Drops of Youth Liquid Peel

Een tijdje terug werd ik uitgenodigd om de Kerst collectie van The BodyShop te ontdekken. Ik leerde er echter niet alleen die collectie kennen, maar ook de Liquid Peel..

Chemische peelings zijn in. Vergeet de crèmes met scrubdeeltjes, er is nieuwe skincare in town: peelings waar géén harde deeltjes inzitten. Geen geschrob, geen beschadigingen.

Er zijn verschillende varianten maar ik koos ‘Drops of Youth’, deze zou grove poriën moeten verkleinen en dode huidcellen efficiënt verwijderen.

Je brengt de The Body Shop liquid peel aan op een schone, droge huid. Zachtjes in masseren, daarna kun je hem terug verwijderen met je gewone reiniger of water.

Het lijkt wel een gewone reinigingsgel of moisturizer! Geen harde deeltjes, geen bolletjes. Gek eigenlijk dat het dan zo goed werkt..

Alle dode huidcellen komen als korreltjes los, het resultaat? En zachte en heel schone huid. Je gebruikt hem 1x per week, meer dan dat is niet goed maar ook gewoon niet nodig.

Ik ben heel blij met deze Liquid Peel van The Body Shop! Andere chemische peels zijn meestal heel duur, of heel omslachtig te gebruiken. Deze doet simpel gewoon zijn werk! Eindelijk heb ik het gevoel iets gevonden te hebben wat echt werkt tegen grove poriën. Met zijn 21 euro is hij misschien niet spotgoedkoop, maar je kan er héél lang mee doen en bij de Body Shop zijn er vaak genoeg acties op skincare!

xoxo

Fie

Instagram // Facebook 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.