Skincare // Mijn skincare routine vandaag

Mijn skincare routine veranderd regelmatig, ik test nieuwe producten uit.. bevind ze soms beter dan de vorige, en pas de routine aan. Dit zijn de producten waar ik vandaag het meest tevreden over ben!

Hier begint alles mee: reiniging! Het is de tweede keer dat ik deze facewash van Origins kocht. Na de eerste tube testte ik nog wat andere facewashes (hé, raar woord) uit maar geen enkele kon hieraan tippen! Hij is niet spotgoedkoop, maar gelukkig wel vaak in korting te vinden (denk aan de -21% acties bij Ici Paris XL of Douglas). Heb je een vette huid? Dan is hij misschien ook ideaal voor jou!

Na het gebruik van mijn facewash gebruik ik sinds kort ook een serum en dat bevalt erg goed! Het is er eentje van MineralSkin Cosmetics en hij is erg rijk aan hyaluronzuur. Wie mijn blog volgt weet dat dat een ingrediënt is dat ik zeker weet te waarderen! Verder is het serum verrijkt met Dode Zee mineralen en plantenextracten. Het is natuurlijk even een extra stapje in je routine, maar het is het zo waard! Dit specifieke serum is huidverjongend (ik ben ‘pas’ 27 maar eigenlijk kun je hier niet vroeg genoeg mee beginnen) en wordt heerlijk snel opgenomen. Resultaat? En zachte huid die helemaal klaar is voor volgende stappen, en je dagcrème nog beter opneemt!

Yet again: Origins. Ik ben aan mijn tweede tube facewash bezit, maar dit is mijn 4de (of 5de? Lost count) potje Original Skin dagcrème. Er is werkelijk geen enkele crème die beter werkt voor mijn (vette) huid. Matterend, wordt snel opgenomen, geen vettig laagje, geen puistjes… en een heerlijke geur 😉 bovendien doet hij ook goed werk als make-up primer!

Eerlijk is eerlijk: deze stap vergeet ik veel te vaak. Oogcrème. Ik moet (jep, moet) daar echt vaker aan gaan denken.. voorlopig gebruik ik deze van Nivea. Eigenlijk gewoon omdat die in korting was.. het is mijn eerste tube maar ik ben er wel erg tevreden van. Vorige crèmes die ik gebruikte lieten een laagje achter, waardoor het aanbrengen van make-up lastig ging. Dat heeft deze helemaal niet! Werkt het ook effectief (preventief) tegen fijne lijntjes..? Time will tell 😉

En als laatste! Tea Tree Water van Lush! Deze gebruik ik af en toe tussendoor om te hydrateren. Tea Tree is (net als hyaluronzuur) een ingrediënt waar ik erg over te spreken ben. Het kalmeert, desinfecteert.. ideaal voor de onrustige huid.

xoxo

Fie

Instagram / Facebook 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.