Shoplog // Ik ging naar Ikea en ik kocht..

Ikea is, net als Action, nogal goed in het je verleiden tot het kopen van spullen die je eigenlijk toch niet nodig had. Ik ging naar Ikea met ’t idee een ladenkastje, beddengoed en bloempotjes te kopen, did I fail?

Ja! Ik kwam wel degelijk thuis met bloempotjes, mijn cactus verblijft nu in een mooie gouden pot inplaats van in een verkleurd plastiek geval.

En ook mijn orchidee kreeg een idem potje. Deze waren spotgoedkoop, de grootste kostte 1.99 de kleine 1.49! Vaak heb je bij Ikea wel meer zo’n goedkope spullen mee.. maar die lopen aan de kassa toch wat op πŸ˜‰

Ook de AloΓ« vera plant heb ik daar aangekocht, helaas zonder passende pot.. dit roze kommetje (ha! weer van Ikea maar vorig jaar aangekocht) doet tot nu dienst. Het gouden olifantje is een spaarpot en kom van bij Asos.

Klein drama (enfin, nu overdrijf ik wat πŸ˜‰ ) maar dit gebeurde er toen ik de plant op een boekenrek wou zetten… dang! Enkele topjes braken af.. ik hoop dat dit mijn plant daar niet aan kapot zal gaan. Tot nu toe lijkt het, gelukkig, wel prima.

Deze lamp had ik al eens maar ging helaas stuk. Dus kocht ik hem opnieuw! Dit is het model “Fado”, hij is er in verschillende kleuren (dat was nieuw! Ik had eerst een witte).

Het letterbord is van Kruidvat, de theelichthouders van beautyandbobs. Het mannetje is ook van Ikea, de plant in glazen pot (niet echt zichtbaar) komt van bij Aldi.

Nog een bloempot: deze had ik al maar sneuvelde ook tegen de vloer (hΓ© zeg, deze post doet mij beseffen hoe lomp ik ben..). Ideal voor de (ook bij Ikea aangekochte) orchidee!

Mijn make-up stalde ik vroeger uit op twee bijzettafeltjes, op zich wel handig (ik heb het toch elke dag nodig..) maar niet echt orderlijk. Daarom kocht ik een (heel bekend) Alex ladenkastje (59,99 euro). Veel netter! Hem ineen steken ging gelukkig vlot, geen gammele schuiven of overblijvende schroeven πŸ˜‰

De kussenslopen zijn er allemaal van Ikea! De witte bolletjes had ik al, de gouden bolletjes en de streepjes kwamen er gisteren bij. Het wolkje is van Kruidvat!

En als laatste.. een houder voor de iPad van mijn dochter! Voor 1,49 kon ik deze leukerd niet laten liggen πŸ˜‰ Ik had dus wel wat meer mee dan ik had verwacht.. maar al bij al valt het reuze mee!

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.