Review // Makeup Revolution Fast Base Foundation Stick

Make-Up Revolution wint aan populariteit, eens had het merk wel leuk uitziende producten maar was de kwaliteit ver te zoeken… maar dat lijkt nu helemaal veranderd! De producten zien er nog steeds goed uit, maar lossen nu steeds vaker ook de verwachtingen in.. geldt dat ook voor deze foundation stick?

Al een tijdje ben ik op zoek naar dé perfecte foundation. De vereisten? Dekkend, geschikt voor mijn vette huid, long lasting en (misschien het meest belangrijk) in de juiste tint.

Over de concealers van Revolution ben ik erg tevreden, dus daarom besloot ik om hun nieuwe foudationsticks ook een kans te geven..

Ik koos voor de tint “F1”, de lichtste uit het gamma, met een gele ondertoon.

Die verpakking… zo mooi! En dat voor een budgetmerk. Je zou aan het zicht niet zeggen dat Revolution zo goedkoop is, mat roze omhulsel.. rosé binnenkant. Ziet er best high end uit!

Foundation sticks zijn meestal erg dekkend, dat is bij deze niet anders! Hier bracht ik hem gewoon zo aan, je moet hem uiteraard wel (met een borstel of beauty spons) nog blenden.

En dat is hetgeen ik hier gedaan heb, je ziet dat de foundation iets donkerder is dan de binnenkant van mijn arm (ik moet erbij zeggen dat ik héél bleek ben en de lichtste kleur van deze foundation echt wel licht is!)

En zo ziet hij eruit op mijn gezicht! De kleur is eigenlijk een perfecte match, ik zie absoluut géén verschil met mijn hals. Tot voor kort gebruike ik de lichtste kleur uit het Healthy Mix gamma van Bourjois, 51 Light Vanilla.. maar eigenlijk was die ook iets te donker, dat geeft je misschien een idee over hoe licht deze foundation is.

Omdat hij zo dekkend is geeft hij wel een erg “vlak” effect, uit ondervinding weet ik nu dat ik beter niet te veel van de Revolution foundationstick gebruik, nu breng ik enkel wat aan op mijn wangen en een héél klein beetje op mijn neus. Dat is voldoende! Breng ik teveel aan op mijn neus of onder mijn ogen begint hij al vlug op te hopen in de plooitjes.. dat is natuurlijk niet te bedoeling! Om roodheid of oneffenheden te verbergen is hij dan weer ideaal.

Een soort concealer en foundation in één dus, waar je echt maar weinig van nodig hebt! Zeker als je een vette huid hebt moet je er absoluut niet mee overdrijven. Hij blijft (mits poeder) erg mooi zitten bij mij, ik ben dus erg tevreden!

De Revolution Fast Base foundation stick kost zo’n 5.99 euro en is vaak in promotie te vinden, oa bij Kruidvat! Ik ben van plan hem ook nog in een tintje donkerder te kopen, voor de zomer.

xoxo

Fie

Facebook / Instagram 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.