Review // Essence Lash On Lash Off Volumizing Magnentic Accent Lashes

Nepwimpers zijn hot! Ze zijn alleen zo moeilijk te plakken.. en eens dat wel lukt, dan blijven ze soms niet goed zitten. Magnetische wimpers zijn dus een uitkomst! Of niet?

 

ik testte al eerder magnetische nepwimpers van AliExpress, deze deden het wel prima maar hadden wat “adjusting” nodig.. zo knipte ik ze steeds in drie delen. Deze magnetic lashes van Essence zijn “accent lashes”, wat wilt zeggen dat ze dus geen volledige strip zijn maar gewoon een extra accent. Dit zou een natuurlijker resultaat moeten geven, en het zorgt er ook voor dat je lashes nooit veel te breed zijn (zoals je met een volle strip wel vaak kan hebben).

Zo breng je ze aan volgens Essence.. in praktijk lijkt me dit niet echt haalbaar, zeker het laatste niet. Magnetische neowimpers kun je (eenmaal ze vast zitten) niet zo makkelijk verschuiven. En dat is maar goed ook, of ze zouden niet blijven zitten!

Er zijn twee varianten: Turn Up The Volume! en een verlengende variant. Meestal kies ik bij valse wimpers voor de extra volume, ik heb al best veel lengte van mezelf maar volume mis ik soms.

Het is duidelijk voor welk oog welk paar bestemd is: ze zijn aan de buitenkant wat langer. Als je ze verkeerd op plakt ziet dat er wat gek uit! (dat had ik dus eerst 😉 )

 

De magneetjes houden erg goed samen! “Sliden” zoals ze zelf voorstellen lukt (zoals al gedacht) dus niet.. dat hoeft ook niet echt, zo lang je ze genoeg naar buiten toe legt zitten ze meteen goed. Aan één kant moest ik enkele keren opnieuw beginnen.. geen ramp, want omdat je geen lijm gebruikt blijft je make-up gewoon intact.

Een nadeel van magnetische wimpers is dan weer dat je ogen wat “verkleint” worden, doordat je ook een strip aan de onderkant van je wimpers bevestigd. Mijn ogen worden er wat smaller door, minder rond. Het is op zich niet heel erg, maar het is wel een nadeel ten opzichte van de traditionele nepwimpers met lijm.

Ik hou echt van deze look! Ze blijven erg goed zitten en zijn niet te “in your face”. In deze post op mijn Facebook pagina draag ik trouwens de verlengende variant! Mijn intentie was om twee aparte blogposts te maken.. maar eigenlijk heb ik over beide dezelfde dingen te zeggen.

De Essence Magnetic Accent Lashes zijn te koop bij Kruidvat en kosten 5.99 euro!

xoxo

Fie

Instagram / Facebook 

You May Also Like

2 Comments

  1. Joyce 2 april 2019 at 19:02

    Heb je een filmpje of een aanrader om ze aan te brengen? Want hier lukt het langs geen kanten ?

    1. Fie 5 april 2019 at 15:31

      Heb je ook deze? Als je langere (breedte) hebt zou ik ze echt in stukken knippen, veel makkelijker! Deze zijn niet zo breed dus dan is dat niet nodig. Ik breng ofwel eerst de onderste strip aan, (ik sluit mijn oog dan om hem “vast te houden”) en leg de bovenste erop. Of eerst de bovenste erop leggen en dan de onderste ertegen, bij deze lukt dat vrij goed maar met mijn andere vind ik de eerste optie makkelijker!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.