Review // Colourpop Creme Lux Lipstick in Liquid Courage

Tot voor kort bestelde ik nog nooit bij ColourPop maar daar kwam dus verandering in! Alle artikelen uit mijn bestelling ga ik reviewen, vandaag heb ik het over hun Lux Lipstick in Liquid Courage!

De Lippie Stix van ColourPop ken de ik al, maar ik wist eigenlijk niet dat ze ook nog andere lipsticks in hun assortiment hebben… ik keek ook nooit echt vaak op de site, door verzend- en douanekosten bestelde ik er niet. Onlangs plaatste ik dus wel een bestelling en keek ik even rond..

De Lux Lipsticks (en vooral deze kleur) kregen van Temptalia een uitstekende score! Reden genoeg voor mij om hem eens te bestellen… bovendien zag de kleur er ook prachtig uit.

De huls is best mooi, met kleine sterretjes! Het doet mij eigenlijk wat denken aan de LE’s van Catrice, speels met een tikje luxe.

Liquid Courage is een warm rood, hij is niet heel donker maar ook niet te fel.. Precies eimidden in! Daarom is hij ook heel draagbaar.

Je zou kunnen stellen dat hij neigt naar een donker baksteenrood.

De pigmentatie is helemaal geweldig! Een enkel laagje is genoeg voor een diepe, effen kleur. De Lux lipsticks zijn niet matte, Liquid Courage is dus niet “smudge proof”. Ik moest erop letten om niet teveel mijn mond aan te raken 😉 dat is gewoon een beetje eigen aan crème lipsticks, het zou niet eerlijk zijn het als nadeel te benoemen.

Wat ook eigen is aan crème lipsticks, dus ook aan deze van Colourpop, is dat ze (licht) hydrateren! Ideaal dus in de winter, of wanneer je echt geen zin hebt in zo’n droge, matte lipstick.

Liquid Courage is een “Crème Lux Lipstick” er zijn ook matte varianten als je dat liever hebt. Ze kosten zo’n 7 USD en je kan ze hier bestellen, let wel op voor douane- en of verzendkosten! Af en toe doen ze een “world wide shipping” actie, zonder minimumbedrag. Als ze dat nog eens doen sla ik opnieuw mijn slag!

xoxo

Fie

Instagram // Facebook  

You May Also Like

1 Comment

  1. Tessa 28 maart 2019 at 16:41

    Wat een prachtige tint. hij staat je erg goed

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.