Let’s get Personal // Een kijkje in mijn keuken

Tot nu toe liet ik nog vrij weinig van mijn huis zien, mijn make-up hoekje zagen jullie natuurlijk wel al.. nu neem ik jullie graag eens mee de keuken in!

Mijn keuken is eerder modern. Strak, hoogglans. Toch hou ik er niet van als een huis te “koel” aanvoelt, ik heb graag dat er geleefd wordt en dat er warmte is! Alhoewel landelijk minder mijn ding is kan ik de feel ervan zeker appreciëren, zo vind ik de “Classic Beauxarts” op deze site, bij de moderne landelijke keukens echt heel mooi! Strak én knus.

Daarom probeer ik ook wat klassieke elementen te integreren in mijn eigen keuken. Zo heb ik een ‘ouderwetse’ waterkoker! Staat zoveel mooier dan zo’n elektrische.. naar mijn mening dan toch 😉 Ik kocht hem eens bij Aldi tijdens zo’n wekelijkse actie een tijdje terug (maar vaak komen die promoties terug..)

Ook mijn spatwand is niet hypermodern en heeft zelfs wat kleur aan het geheel: lichtgele tegeltjes. Sowieso hou ik van de kleur geel, of het nu pastel is of oker.. het is zo vrolijk en staat (naar mijn mening) eigenlijk overal bij! Zeker bij grijs.

Nog een frisse toets: mijn blender. In retro look. Eerlijk is eerlijk, moest ik hem opnieuw kopen ging ik misschien eerder voor een wit of crème kleurig exemplaar. Niet dat het groen niet leuk is! Maar het is toch eerder “temporary”, voor zo’n stuk (dat toch ook niet heel goedkoop was) had ik misschien beter voor een tijdlozer tintje gekozen. Maar goed! Mijn blender wordt erg vaak gebruikt dus ik ben blij dat ik er zo’n goeie kocht!

Wie herkent het Raskog roltafeltje? 🙂 Ikea moet er echt al gigantisch veel van verkocht hebben! Alhoewel ik best veel kastruimte heb vond ik het gewoon leuk staan. Jammer dat ze de bijzondere kleurtjes niet meer in productie hebben, nu zijn er enkel nog eerder neutrale tinten van te vinden.

Moest ik opnieuw kunnen beginnen weet ik niet of ik nog zou kiezen voor hoogglans, je ziet er werkelijk alles op! Erg mooi, maar je mag je niet teveel storen aan vlekjes of vegen.. die heb je namelijk altijd wel (tenzij je 24/24 je keuken wilt gaan poetsen, maar dat lijkt me niet). Ik gebruik trouwens instanet (jep, wat je ook voor je ramen gebruikt!) om mijn hoogglans kasten mee af te vegen.

Een beetje vrolijkheid: ik heb bijna altijd bloemen in huis.. én heel veel kaarsjes! Die sieren niet alleen mijn salon- en eettafel maar ook mijn kookeiland.

Alles strak en crisp zonder personal touch? Mooi voor een showroom, maar mijn huis is dat niet 😉

Benieuwd naar dat andere plekje in huis, mijn make-up hoek? Klik hier!

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.