Review // ColourPop Super Shock Blush in Prenup

Voor het eerst bestelde ik bij Colourpop. In 3 keer, om douane kosten te vermijden. De komende tijd zul je dus af en toe een CP product de revue zien verschijnen op mijn blog 😉 als eerste aan de beurt: de super shock blush in prenup!

Wie mijn facebookpagina volgt weet dat ik af en toe leuke acties deel! Zo postte ik ook over de 48-uur lang durende ColourPop actie waarbij je wereldwijd géén verzending hoefde te betalen! Douanekosten zijn er (helaas) wel steeds boven de 22 euro, daarom splitste ik mijn bestelling in drie delen.

Naar de “Super Shock” producten (zowel de oogschaduw als de blush) was ik erg benieuwd! Het zijn toch één van Colourpop’s parade paardjes? Een bijzondere textuur en prachtig pigment, dat verwachtte ik!

Prenup is een vrij neutrale kleur, al vond ik hem in het echt een stuk feller dan op de site! Een zacht roze, een natuurlijke blos.

Prenup is een “Satin”, niet heel matte dus, maar ook geen shimmer.

Grappig! “Put me on your face”, elk ColourPop doosje heeft dit trouwens, leuk!

Prenup viel wat kleiner uit dan ik had gedacht, de verpakking is amper groter dan die van een oogschaduw..

Maar! Hij is wel erg diep, wat mij doet vermoeden dat ik een stuk langer met deze blush zal doen dan ik eerst dacht.

Voor het swatchen….

Na het swatchen!

Is het je duidelijk wat voor structuur dit is? Een beetje “nat”, bijna een crème.. ik vond hem dan ook makkelijker aan te brengen met mijn vingers dan met een kwast.

Het gebeurd vaak dat Super Shock producten van ColourPop wat gehavend aankomen, bij mij gebeurde dat (gelukkig niet). Moest het toch gebeuren zijn ze wel makkelijk te herstellen, gewoon terugduwen! Veel mensen weten dit niet en denken dan dat hun product gebroken/kapot is (zoals bij reguliere oogschaduw), dat is gelukkig niet het geval. Travel-proof dus!

Alhoewel de blush in de verpakking vrij “fel” lijkt is dit bij een swatch op mijn arm niet het geval. Oef! Ik draag niet vaak opvallende blushes, geef mij dan maar opvallende oogschaduwkleurtjes!

Ik hou echt van deze blush! Prenup ziet er heel natuurlijk uit, door de kleur maar ook door de structuur. Hij is niet te matte, maar ook niet glitterig. Door de koelere ondertoon zou je misschien denken dat hij minder geschikt is bij warme looks, maar net door dat de kleur zo natuurlijk is vind ik hem eigenlijk bij alles staan!

ColourPop is exclusief verkrijgbaar op hun website, Prenup kost 8 Dollar! A steal!

xoxo

Fie

Facebook / Instagram 

You May Also Like

1 Comment

  1. Tessa 18 maart 2019 at 08:07

    mooie kleuren. de formule van de oogschaduw ziet er bijzonder uit

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.