Review // Sally Hansen Insta Dri in Heather Hustle

Sally Hansen voerde onlangs een update door in hun assortiment: de “Insta Dri” reeks werd eraan toegevoegd. Leuke, betaalbare kleurtjes!

Uit de nieuwe reeks koos ik “Heather Hustle”, een mooi pastel Lila. Ideaal voor de lente die eraan komt!

Het borsteltje is vrij kort. Ik vond het niet zo gemakkelijk werken! De nagellak zelf is heel dun (ik morste, wat ik anders eigenlijk nooit heb) en dat maakt aanbrengen best moeilijk. Al gauw zat er nagellak over mijn nagelriemen en was de laag veel te dik.. een dun laagje aanbrengen ging door de structuur van de nagellak zelf en door het borsteltje vrij moeizaam.

Gelukkig ging mijn tweede poging een stuk vlotter! Maar dan nog is dit eigenlijk niet mijn favoriete lakje. Jammer, want de kleur behoort wel tot een van mijn favorieten! Ook op de nagels is deze erg mooi!

In 1 a 2 laagjes (afhankelijk van hoe dik je ze legt) is deze Insta Dri nagellak van Sally Hansen perfect opaque. Dat heb je niet vaak met zo’n lichte kleuren!

Uit zichzelf bleef hij maar “middelmatig” zitten, na een dag had ik hier en daar al stukjes weg (dit is voor mij normaal, nagellak blijft bij mij nooit erg lang zitten). Met een base- en topcoat van Essie hield hij het een stuk langer uit!

Ik merkte dat het vooral belangrijk is dat je deze nagellak goed schudt, en het borsteltje wat “afwrijft” tegen de rand. Anders krijg je, helaas, niet zo’n mooi resultaat.

Met zijn 5.99 zijn de Insta Dri lakjes wel goed betaalbaar! Sally Hansen is normaliter een stukje duurder. Of ik nog kleurtjes aan zou kopen? Hmm, misschien niet meteen.. mijn voorkeur gaat toch uit naar Essie, maar de topcoats zien er ook erg leuk uit!

xoxo

Fie

Instagram / Facebook 

You May Also Like

1 Comment

  1. Tessa 9 maart 2019 at 17:09

    Wat een fijn prijsjes. De kleur is erg mooi

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.