Skincare // Garnier Skin Active Pure Zelfwarmend masker

Ik heb me voorgenomen meer maskertjes te gebruiken. Minstens 1x per week! Deze week testte ik het zelfwarmend (?!) masker van Garnier!

 Maskertjes van Garnier bevallen mij eigenlijk altijd heel goed! Ik testte er al een hydraterend en een zuiverend.

Deze week besloot ik voor een andere variant te gaan: de zelfwarmende versie van SkinActive! Speciaal voor de gemengde en vette huid. Intensieve reiniging van de poriën. Klinkt goed!

Ideaal, dit Garnier masker is helemaal op maat van mijn huid! Opvallend: je hoeft het maar 3 minuten te laten inwerken, erg kort.

Een zakje is goed voor 2 applicaties, handig dat het in twee delen is ingedeeld. Het is steeds vervelend wanneer een zakje wel genoeg bevat voor meerdere applicaties.. maar je het niet kan sluiten.

Het masker zelf is vrij dik, en ruikt heerlijk fris!

Met één applicatie had ik genoeg voor mijn gezicht en een deel van mijn hals. Een goeie hoeveelheid! Het masker warmt inderdaad lichtjes op, al is dit niet overdreven. Het is best een fijn gevoel!

Alhoewel het een kleimasker is werd het niet hard of had ik niet het gevoel dat mijn huid werd uitgedroogd. Dat vind ik positief! Te agressieve maskers zijn ook niet goed voor de vochtbalans van de huid. Sowieso breng ik na het gebruik van een (niet hydraterend) masker wel even een crème aan.

Na enkele minuten spoelde ik het masker af en merkte ik dat mijn poriën goed gereinigd waren! Zuiverend is het dus absoluut, al merkte ik dat mijn huid na het gebruik van het Matcha masker wel zachter aanvoelde. Heb jij ook een vette huid? Dan is dit echt een prima masker, en ook erg schappelijk van prijs. Voor 1 zakje (en dus twee applicaties) betaal je (net geen) 3 euro.

Bovendien zijn er vaak mooie acties op Garnier, o.a. bij Kruidvat. Dan gebeurd het dat je korting kan krijgen.. of een gratis product. Altijd leuk meegenomen!

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.